Giriş Kayıt
Dean Rama

Dean Rama


Dean Rama, Yangında Kaybettiğimiz Şeyler (2007), Josie ve Pussycats (2001), Zor Seçim (2003), (2008) Dünyanın Durduğu Gün (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.5 145,979

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.2 24,469

Sis
2005 Korku Taşıma Bölümü 3.6 30,674

Kaos
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 45,823
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.1 4,902
2005 Dram Taşıma Bölümü    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 118,060

Zor Seçim
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 5,658

Onlar
2002 Korku Taşıma Bölümü 4.8 10,969

Balistik
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.6 16,851

Kapan
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.2 20,488

Josie ve Pussycats
2001 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 19,575
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017