Giriş Kayıt
Dean Rama

Dean Rama


Dean Rama, Yangında Kaybettiğimiz Şeyler (2007), Josie ve Pussycats (2001), Zor Seçim (2003), (2008) Dünyanın Durduğu Gün (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dünyanın Durduğu Gün
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.5 147,548

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Taşıma Bölümü 7.2 24,469

Sis
2005 Korku Taşıma Bölümü 3.6 31,139

Kaos
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.5 46,368
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.1 4,902
2005 Dram Taşıma Bölümü    

Korkunç Bir Film 3
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 119,845

Zor Seçim
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 5,658

Onlar
2002 Korku Taşıma Bölümü 4.8 10,969

Balistik
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.6 17,280

Kapan
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.2 20,758

Josie ve Pussycats
2001 Komedi Taşıma Bölümü 5.3 19,709
Film Altyazıları
The Foreigner (7,453) The Mountain Between Us (5,237) Flatliners (4,917) Stronger (3,463) Beyond Skyline (3,312) Dunkirk (3,255) American Made (2,196) Kingsman: The Golden Circle (1,972) It (1,684) Victoria & Abdul (1,465)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017