Giriş Kayıt
Timothy Scott Ralston

Timothy Scott Ralston (50)


Oyuncu

Timothy Scott Ralston, 14 Ekim 1967 Kansas City, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Ejder Kılıcı (2015), (2016) Blair Witch (2016), (2001) The Center of the World (2001), (2016) Karlar Kralı Norm (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ekim 1967
Doğum Yeri: Kansas City, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Timothy Ralston | Tim Ralston
Takma İsmi: Kansas
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 50 Dram Çeşitli 5.1 471

Baraka
2017 50 Dram Çeşitli 6.3 21,919
2017 50 Aksiyon Çeşitli 6.0 82,139
2017 50 Aksiyon Çeşitli 7.5 229,113

Aşıklar Şehri
2016 49 Komedi Çeşitli 8.1 373,582

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 49 Dram Çeşitli 7.2 119,308

Kan Bağı
2016 49 Aksiyon Çeşitli 6.4 47,861
2016 49 Korku Çeşitli 5.0 32,983

Oyun
2016 49 Macera Çeşitli 6.6 91,211

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 49 Aksiyon Çeşitli 6.5 190,228

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 49 Aksiyon Çeşitli 5.7 84,722

Mısır'ın Tanrıları
2016 49 Aksiyon Çeşitli 5.4 86,122

Aşkın Seçimi
2016 49 Dram Çeşitli 6.6 26,387

Karlar Kralı Norm
2016 49 Animasyon Çeşitli 3.6 6,824

Çılgın İhtiyar
2016 49 Komedi Çeşitli 5.9 91,088

Aşka Özgürlük
2015 48 Biyografi Çeşitli 6.5 9,664

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 48 Macera Çeşitli 6.5 229,445

Ejder Kılıcı
2015 48 Aksiyon Çeşitli 6.1 15,189
2015 48 Aksiyon Çeşitli 7.6 285,470
2015 48 Aksiyon Çeşitli 6.1 71,709

Kuralsız
2015 48 Macera Çeşitli 6.2 186,978

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 48 Aksiyon Çeşitli 5.5 56,790
2015 48 Dram Çeşitli 5.6 36,800
2014 47 Aksiyon Çeşitli 7.3 385,630

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 47 Macera Çeşitli 6.7 356,887

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 47 Dram Çeşitli 6.0 28,955

Cehennem Melekleri 3
2014 47 Aksiyon 6.1 147,272

Uyumsuz
2014 47 Macera Çeşitli 6.7 382,337

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 46 Macera Çeşitli 7.5 551,941

Uzay Oyunları
2013 46 Aksiyon Çeşitli 6.7 203,279

Sihirbazlar Çetesi
2013 46 Suç Çeşitli 7.3 524,324
2013 46 Komedi Çeşitli 5.3 4,103

Büyük Düğün
2013 46 Komedi Çeşitli 5.6 42,214

Yargıç Dredd
2012 45 Aksiyon Çeşitli 7.1 225,262

Cehennem Melekleri 2
2012 45 Aksiyon Çeşitli 6.6 267,748

Dikkat Bebek Var
2012 45 Komedi Çeşitli 5.7 63,052

Açlık Oyunları
2012 45 Macera Çeşitli 7.2 767,386

Büyük Dövüş
2011 44 Dram Çeşitli 8.2 383,069

Kaçış Planı
2010 43 Suç Çeşitli 7.4 160,113

Renklerin Hikayesi
2010 43 Dram Çeşitli 6.0 6,471

Cehennem Melekleri
2010 43 Aksiyon Çeşitli 6.5 296,005

Göster Gününü
2010 43 Aksiyon Çeşitli 7.6 478,101

Hayatımın Şarkısı
2004 37 Biyografi Çeşitli 6.7 13,507

Kirli Dans 2
2004 37 Romantik Çeşitli 6.0 24,189

İnfazcı
2004 37 Aksiyon Çeşitli 6.5 136,768

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 37 Dram Çeşitli 7.2 194,294

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 36 Aksiyon Çeşitli 4.8 108,628

Kor
2003 36 Aksiyon Çeşitli 5.5 83,114
2002 35 Animasyon Çeşitli 6.6 3,166
2002 35 Komedi Çeşitli 6.8 5,812

Aman Doktor
2001 34 Komedi Çeşitli 5.8 9,649

Ruhlarla Dans
2001 34 Dram Çeşitli 3.9 7,311
2001 34 Dram Çeşitli 5.9 4,249
2001 34 Komedi Çeşitli 6.4 15,487

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 33 Korku Çeşitli 4.0 31,752

Silahların Gölgesinde
2000 33 Aksiyon Çeşitli 6.7 29,141

Dokuzuncu Kapı
1999 32 Gizem Çeşitli 6.7 148,395

Dehşetin Yankıları
1999 32 Gerilim Çeşitli 7.0 66,973

Denizci
1999 32 Suç Çeşitli 7.1 26,543

Gemide Dans
1997 30 Komedi Çeşitli 6.1 6,664

Güzel Bir Gün
1996 29 Komedi Oyuncu 6.5 39,072
1995 28 Dram Oyuncu 4.7 55,053

Av
1995 28 Aksiyon Çeşitli 5.9 3,764
1990 23 Aksiyon Çeşitli 6.1 51,640

Vefakâr: Bölüm 2
- Aksiyon Çeşitli    
- Çeşitli    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018