Giriş Kayıt
Timothy Scott Ralston

Timothy Scott Ralston (49)


Oyuncu

Timothy Scott Ralston, 14 Ekim 1967 Kansas City, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. Ejder Kılıcı (2015), Blair Cadısı (2016), (2016) Blair Witch (2016), (2016) Karlar Kralı Norm (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ekim 1967
Doğum Yeri: Kansas City, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Timothy Ralston | Tim Ralston
Takma İsmi: Kansas
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Çeşitli 6.2 56,763
2017 Aksiyon Çeşitli 7.7 161,113

Aşıklar Şehri
2016 49 Komedi Çeşitli 8.2 286,623

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 49 Dram Çeşitli 7.2 97,527

Blair Cadısı
2016 49 Korku Çeşitli 5.4 10,114

Kan Bağı
2016 49 Aksiyon Çeşitli 6.4 42,158
2016 49 Korku Çeşitli 5.0 27,826

Oyun
2016 49 Macera Çeşitli 6.6 75,300

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 49 Aksiyon Çeşitli 6.5 164,623

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 49 Aksiyon Çeşitli 5.7 73,415

Mısır'ın Tanrıları
2016 49 Aksiyon Çeşitli 5.5 76,065

Aşkın Seçimi
2016 49 Dram Çeşitli 6.6 21,782

Karlar Kralı Norm
2016 49 Animasyon Çeşitli 3.7 6,594

Çılgın İhtiyar
2016 49 Komedi Çeşitli 6.0 78,657

Aşka Özgürlük
2015 48 Biyografi Çeşitli 6.5 8,474

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 48 Macera Çeşitli 6.6 207,477

Ejder Kılıcı
2015 48 Aksiyon Çeşitli 6.1 13,890
2015 48 Aksiyon Çeşitli 7.6 249,629
2015 48 Aksiyon Çeşitli 6.1 65,811

Kuralsız
2015 48 Macera Çeşitli 6.3 175,037

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 48 Aksiyon Çeşitli 5.5 53,180
2015 48 Dram Çeşitli 5.6 34,536
2014 47 Aksiyon Çeşitli 7.3 343,303

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 47 Macera Çeşitli 6.7 336,637

Sokak Dansı 5: Rüya Takımı
2014 47 Dram Çeşitli 6.0 27,536

Cehennem Melekleri 3
2014 47 Aksiyon 6.1 139,440

Uyumsuz
2014 47 Macera Çeşitli 6.7 365,994

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 46 Macera Çeşitli 7.6 530,622

Uzay Oyunları
2013 46 Aksiyon Çeşitli 6.7 195,843

Sihirbazlar Çetesi
2013 46 Suç Çeşitli 7.3 498,646
2013 46 Komedi Çeşitli 5.3 4,103

Büyük Düğün
2013 46 Komedi Çeşitli 5.6 40,165

Yargıç Dredd
2012 45 Aksiyon Çeşitli 7.1 215,828

Cehennem Melekleri 2
2012 45 Aksiyon Çeşitli 6.6 259,393

Dikkat Bebek Var
2012 45 Komedi Çeşitli 5.7 60,602

Açlık Oyunları
2012 45 Macera Çeşitli 7.2 741,681

Büyük Dövüş
2011 44 Dram Çeşitli 8.2 360,269

Kaçış Planı
2010 43 Suç Çeşitli 7.4 154,168

Renklerin Hikayesi
2010 43 Dram Çeşitli 6.0 6,284

Cehennem Melekleri
2010 43 Aksiyon Çeşitli 6.5 285,814

Göster Gününü
2010 43 Aksiyon Çeşitli 7.7 461,158

Hayatımın Şarkısı
2004 37 Biyografi Çeşitli 6.7 13,358

Kirli Dans 2
2004 37 Romantik Çeşitli 6.0 23,298

İnfazcı
2004 37 Aksiyon Çeşitli 6.5 130,762

Tutku: Hz.İsa'nın Çilesi
2004 37 Dram Çeşitli 7.2 187,894

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 36 Aksiyon Çeşitli 4.8 105,101

Kor
2003 36 Aksiyon Çeşitli 5.4 80,503
2002 35 Animasyon Çeşitli 6.6 3,166
2002 35 Komedi Çeşitli 6.8 5,812

Aman Doktor
2001 34 Komedi Çeşitli 5.8 9,649

Ruhlarla Dans
2001 34 Dram Çeşitli 3.9 7,311
2001 34 Dram Çeşitli 5.9 4,075
2001 34 Komedi Çeşitli 6.4 15,487

Blair Cadısı 2: Gölgelerin Dili
2000 33 Korku Çeşitli 4.0 31,246

Silahların Gölgesinde
2000 33 Aksiyon Çeşitli 6.7 27,712

Dokuzuncu Kapı
1999 32 Gizem Çeşitli 6.7 143,672

Dehşetin Yankıları
1999 32 Gerilim Çeşitli 7.0 64,940

Denizci
1999 32 Suç Çeşitli 7.1 25,642

Gemide Dans
1997 30 Komedi Çeşitli 6.1 6,562

Güzel Bir Gün
1996 29 Komedi Oyuncu 6.5 37,651
1995 28 Dram Oyuncu 4.6 52,804

Av
1995 28 Aksiyon Çeşitli 5.9 3,764
1990 23 Aksiyon Çeşitli 6.1 49,973

Vefakâr: Bölüm 2
- Aksiyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017