Giriş Kayıt
Richard Ralston

Richard Ralston


Kameraman

Richard Ralston, kameraman. Switched at Birth (2011), (2006) Balta (2006), (2015) Stitchers (2015), (2010) StarStruck (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 7.7 3,739
2017 Dram Kameraman 6.0 576
2016 Aile Kameraman 7.4 41
2016 Aile Kameraman    
2016 Dram Kameraman 4.8 272
2015 Korku Kameraman 5.6 4,489
2015 Suç Kameraman 7.0 10,121
2015 Korku Kameraman 4.6 827
2013 Komedi Kameraman 5.9 1,581
2013 Komedi Kameraman 7.4 2,698
2012 Suç Kameraman 5.5 3,562
2012 Aile Kameraman 5.6 102
2012 Dram Kameraman 7.4 39,760

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 2,752
2011 Dram Kameraman 7.8 20,933
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.8 8
2010 Komedi Kameraman 6.6 158

Balta 2
2010 Komedi Kameraman 5.5 10,423

Kardeşlik
2010 Suç Kameraman 6.4 3,572
2010 Aile Kameraman 6.2 9,610

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,304
2009 Dram Kameraman 6.2 1,097

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 Korku Kameraman 5.0 5,392
2008 Suç Kameraman 5.2 224
2007 Komedi Kameraman    

Karabasan 2
2007 Dram Kameraman 5.2 6,469
2007 Korku Kameraman    

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Kameraman 3.6 21,827
2007 Dram Kameraman 6.8 1,137
2007 Komedi Kameraman 5.8 192

Böcek
2006 Gerilim Kameraman 6.1 30,069

Balta
2006 Komedi Kameraman 5.7 25,294

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Kameraman 4.5 3,868
2005 Suç Kameraman 6.9 35,657

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Kameraman 6.8 177,062
2004 Game-Show Kameraman 5.5 4,642
2004 Dram Kameraman    

Şapkalı Kedi
2003 Macera Kameraman 3.8 41,127
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 842,492
2003 Dram Kameraman    

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 283,157
2001 Biyografi Kameraman 6.8 84,988

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Gerilim Kameraman 4.2 106
2001 Komedi Kameraman 5.6 136

Akrebin İğnesi
2001 Korku Kameraman 1.9 528
2000 Komedi Kameraman 3.8 2,276
2000 Komedi Kameraman 4.5 707
1998 Aksiyon Kameraman 4.1 3,700
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,673) Den of Thieves (2,436) Hostiles (2,420) 12 Strong (2,356) Maze Runner: The Death Cure (2,048) Winchester (1,476) Peter Rabbit (1,346) Submergence (1,337) The Commuter (993) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,487) The Flash (3,219) Supernatural (3,094) The Terror (2,878) Legion (2,799) The Crossing (1,789) The Expanse (1,721) The Big Bang Theory (1,167) Vikings (1,121) Arrow (1,049)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018