Giriş Kayıt
Richard Ralston

Richard Ralston


Kameraman

Richard Ralston, kameraman. Switched at Birth (2011), (2006) Balta (2006), (2015) Stitchers (2015), (2007) Karabasan 2 (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Kameraman 6.0 576
2016 Aile Kameraman    
2016 Dram Kameraman 4.8 272
2015 Korku Kameraman 5.6 4,399
2015 Suç Kameraman 7.0 9,338
2015 Korku Kameraman 4.6 827
2013 Komedi Kameraman 7.4 2,698
2012 Suç Kameraman 5.5 3,348
2012 Aile Kameraman 5.6 102
2012 Dram Kameraman 7.4 39,015
2012 Dram Kameraman    

Gül Konağının Laneti
2011 Korku Kameraman 4.6 2,752
2011 Dram Kameraman 7.8 20,308
2011 Kısa Metraj Kameraman 7.8 8
2010 Komedi Kameraman 6.6 158

Balta 2
2010 Komedi Kameraman 5.5 9,503

Kardeşlik
2010 Suç Kameraman 6.4 3,572
2010 Aile Kameraman    

Yukarı Bakma
2009 Korku Kameraman 3.1 1,304
2009 Dram Kameraman 6.2 1,097

Boş Oda 2: İlk Kurgu
2008 Korku Kameraman 5.0 5,392
2008 Suç Kameraman 5.2 224
2007 Komedi Kameraman    

Karabasan 2
2007 Dram Kameraman 5.2 6,469
2007 Korku Kameraman    

Canavar Savaşları
2007 Aksiyon Kameraman 3.6 21,827
2007 Dram Kameraman    
2007 Komedi Kameraman 5.8 192

Böcek
2006 Gerilim Kameraman 6.1 29,140

Balta
2006 Komedi Kameraman 5.7 24,061

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Kameraman 4.5 3,868
2005 Suç Kameraman 6.9 34,903

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Kameraman 6.8 171,457
2004 Game-Show Kameraman 5.5 4,642
2004 Dram Kameraman    

Şapkalı Kedi
2003 Macera Kameraman 3.8 39,065
2003 Aksiyon Kameraman 8.1 799,289
2003 Dram Kameraman    

Halka
2002 Korku Kameraman 7.1 272,934
2001 Biyografi Kameraman 6.8 82,779

Amerikan Rapsodi
2001 Dram Kameraman 6.9 3,298
2001 Gerilim Kameraman 4.2 106
2001 Komedi Kameraman 5.6 136

Akrebin İğnesi
2001 Korku Kameraman 1.9 528
2000 Komedi Kameraman    
2000 Komedi Kameraman 4.5 707
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017