Giriş Kayıt
Patrick G. Ralston

Patrick G. Ralston


Kameraman

Patrick G. Ralston, kameraman. (1984) Karateci Çocuk (1984), (1981) Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor (1981), (1988) Üvey Annem Bir Uzaylı (1988), (1980) Hayata dönüs (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Kameraman 5.6 66,542

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Kameraman 5.9 18,521

Amerikan Güzeli
1999 Dram Kameraman 8.4 934,558

İlk Bakışta
1999 Dram Çeşitli    

Şifreciler
1992 Komedi Kameraman 7.1 47,049
1991 Suç Kameraman 5.9 7,149

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Kameraman 5.2 22,579
1988 Komedi Kameraman 5.7 723

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Kameraman 7.2 147,126

Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor
1981 Korku Kameraman 6.6 58,462

Hayata dönüs
1980 Dram Kameraman 7.5 1,114
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,884) Den of Thieves (3,306) Hostiles (3,032) Maze Runner: The Death Cure (2,869) 12 Strong (2,811) Winchester (2,201) Submergence (1,685) Peter Rabbit (1,596) The Commuter (1,375) Wildling (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,405) Supernatural (4,266) The Flash (3,731) The Terror (3,620) Legion (3,272) The Big Bang Theory (2,558) Gotham (2,169) The Crossing (2,103) The Expanse (2,007) Arrow (1,923)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018