Giriş Kayıt
Patrick G. Ralston

Patrick G. Ralston


Kameraman

Patrick G. Ralston, kameraman. (1984) Karateci Çocuk (1984), (1981) Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor (1981), (1988) Üvey Annem Bir Uzaylı (1988), (1980) Hayata dönüs (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Kameraman 5.6 66,783

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Kameraman 5.9 18,521

Amerikan Güzeli
1999 Dram Kameraman 8.4 942,803

İlk Bakışta
1999 Dram Çeşitli    

Şifreciler
1992 Komedi Kameraman 7.1 47,290
1991 Suç Kameraman 5.9 7,149

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Kameraman 5.2 22,579
1988 Komedi Kameraman 5.7 723

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Kameraman 7.2 150,179

Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor
1981 Korku Kameraman 6.6 59,065

Hayata dönüs
1980 Dram Kameraman 7.5 1,114
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018