Giriş Kayıt
Patrick G. Ralston

Patrick G. Ralston


Kameraman

Patrick G. Ralston, kameraman. (1984) Karateci Çocuk (1984), (1981) Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor (1981), (1988) Üvey Annem Bir Uzaylı (1988), (1980) Hayata dönüs (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Kameraman 5.6 65,403

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Kameraman 5.9 18,521

Amerikan Güzeli
1999 Dram Kameraman 8.4 891,953

İlk Bakışta
1999 Dram Çeşitli    

Şifreciler
1992 Komedi Kameraman 7.1 45,903
1991 Suç Kameraman 5.9 7,149

Üvey Annem Bir Uzaylı
1988 Komedi Kameraman 5.2 22,197
1988 Komedi Kameraman 5.7 723

Karateci Çocuk
1984 Aksiyon Kameraman 7.2 139,542

Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor
1981 Korku Kameraman 6.6 55,487

Hayata dönüs
1980 Dram Kameraman 7.5 1,114
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017