Giriş Kayıt
Kelly Richards Ralston

Kelly Richards Ralston


Kelly Richards Ralston,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ed TV
1999 Komedi Çeşitli 6.1 38,006

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 93,065

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 323,962

Romantik Katil
1997 Aksiyon Çeşitli 7.4 79,724

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 69,249

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Çeşitli 6.7 27,637

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Çeşitli 5.5 42,175

Oyuncaklar
1992 Komedi Çeşitli 5.0 28,439

Temel İçgüdü
1992 Dram Çeşitli 6.9 149,780
1991 Dram Çeşitli 7.1 7,443

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Çeşitli 6.4 55,815
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018