Giriş Kayıt
Kelly Richards Ralston

Kelly Richards Ralston


Kelly Richards Ralston,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ed TV
1999 Komedi Çeşitli 6.1 37,005

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 90,166

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 302,853

Romantik Katil
1997 Aksiyon Çeşitli 7.4 77,335

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 66,148

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Çeşitli 6.6 26,338

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Çeşitli 5.4 39,160

Oyuncaklar
1992 Komedi Çeşitli 5.0 27,646

Temel İçgüdü
1992 Dram Çeşitli 6.9 142,974
1991 Dram Çeşitli 7.1 7,197

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Çeşitli 6.4 53,217
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,224) Rick and Morty (4,096) The Defenders (3,211) The Strain (2,869) Suits (1,823) Mr. Mercedes (1,278) The Sinner (1,094) Fargo (1,038) The Last Ship (963) Twin Peaks (933)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017