Giriş Kayıt
Kelly Richards Ralston

Kelly Richards Ralston


Kelly Richards Ralston,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ed TV
1999 Komedi Çeşitli 6.1 37,351

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 91,042

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 307,766

Romantik Katil
1997 Aksiyon Çeşitli 7.4 78,066

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 67,052

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Çeşitli 6.7 26,769

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Çeşitli 5.4 39,788

Oyuncaklar
1992 Komedi Çeşitli 5.0 27,892

Temel İçgüdü
1992 Dram Çeşitli 6.9 145,051
1991 Dram Çeşitli 7.1 7,286

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Çeşitli 6.4 54,038
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017