Giriş Kayıt
Kelly Richards Ralston

Kelly Richards Ralston


Kelly Richards Ralston,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ed TV
1999 Komedi Çeşitli 6.1 37,054

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 90,746

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Çeşitli 6.5 305,950

Romantik Katil
1997 Aksiyon Çeşitli 7.4 77,820

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 66,717

Bulutların Ötesinde
1995 Dram Çeşitli 6.7 26,598

Yırtık Rahibe 2
1993 Komedi Çeşitli 5.4 39,532

Oyuncaklar
1992 Komedi Çeşitli 5.0 27,753

Temel İçgüdü
1992 Dram Çeşitli 6.9 144,264
1991 Dram Çeşitli 7.1 7,200

Örümcek Korkusu
1990 Komedi Çeşitli 6.4 53,720
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017