Giriş Kayıt
Karrie Ralston

Karrie Ralston


Özel Efekt, Makyaj

Karrie Ralston, Özel efekt, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Özel Efekt 5.2 1,048

Hücre
2000 Korku Çeşitli 6.3 84,409

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 Komedi Çeşitli 4.7 3,067

Gün Batımından Şafağa 3
1999 Korku Makyaj    

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Çeşitli 7.0 90,736
1998 Korku Özel Efekt 5.7 4,644
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017