Giriş Kayıt
Bradford Ralston

Bradford Ralston


Kameraman, Görsel Efekt, Sesler

Bradford Ralston, kameraman, görsel efekt, sesler. (2014) Lego Filmi (2014), (1990) Zor Ölüm 2 (1990), (1996) Kuş Kafesi (1996), (2003) Afacanlar Yuvada (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Kameraman 5.6 21,131

Kayıp Kız
2014 Suç Sesler 8.1 702,532

Lego Filmi
2014 Animasyon Kameraman 7.8 284,810
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 431,831

Operasyon: Argo
2012 Dram Kameraman 7.7 509,729

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Kameraman 6.6 230,065

Şüpheliler
2012 Suç Görsel Efekt 6.0 9,294

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Kameraman 6.0 188,517

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 308,274

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Kameraman 6.2 370,837

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Kameraman 7.1 96,563

Krallık
2007 Aksiyon Kameraman 7.1 108,777

Kavanoz Kafa
2005 Dram Kameraman 7.0 156,364

Münih
2005 Dram Kameraman 7.6 191,646

Xxx 2
2005 Aksiyon Kameraman 4.4 60,581

Çılgın Yılbaşı
2004 Komedi Kameraman 5.2 31,489

Gün Batarken
2004 Aksiyon Kameraman 6.3 40,692
2004 Komedi Kameraman 5.0 67,719

Keşke 30 Olsam
2004 Komedi Kameraman 6.1 138,277

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Kameraman 5.3 15,997

Kadın Avcıları
2004 Komedi Kameraman 6.2 90,517

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Kameraman 5.5 55,256

Avanak Ajan: Altın Kuş
2002 Aksiyon Kameraman 6.2 176,312

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Kameraman 6.1 293,389

Gözde Çift
2001 Komedi Kameraman 5.7 50,661
2001 Komedi Kameraman 4.7 36,003

Mart Kedileri
2001 Komedi Kameraman 5.3 15,518
2000 Komedi Kameraman 5.6 8,513

Şaşkın
2000 Komedi Kameraman 6.0 88,116

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Kameraman 4.8 139,945
1998 Suç Kameraman 5.5 1,832

Kirli Yarış
1998 Komedi Kameraman 6.7 25,238
1998 Komedi Kameraman 6.8 22,610

Dönüşüm
1997 Suç Kameraman 6.4 10,476

Kuş Kafesi
1996 Komedi Kameraman 7.0 68,633
1994 Komedi Kameraman 5.7 4,139
1994 Dram Kameraman 5.9 3,792

Kurt
1994 Dram Kameraman 6.2 47,234

Kalpler ve Ruhlar
1993 Komedi Kameraman 6.9 13,779

Daima Genç
1992 Macera Kameraman 6.3 38,796

Temel İçgüdü
1992 Dram Kameraman 6.9 148,700

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Kameraman 6.1 12,794
1991 Komedi Kameraman 6.7 25,586

Yaşamın Kıyısındaki Kartpostallar
1990 Komedi Kameraman 6.7 13,330

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Kameraman 7.1 297,917
1990 Aksiyon Kameraman 6.1 51,618

Çetin Ceviz
1987 Dram Kameraman 6.7 4,731
1987 Belgesel Kameraman 7.8 986

Kayıp Gençler
1987 Komedi Kameraman 7.3 104,648
Dizi Altyazıları
Westworld (16,701) La casa de papel (3,661) Supernatural (3,208) Into the Badlands (2,286) Krypton (2,088) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,066) Gotham (2,060) Arrow (1,630) The Big Bang Theory (1,599) Lucifer (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018