Giriş Kayıt
Brian Ralph

Brian Ralph


Editör

Brian Ralph, editör. Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981), Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor (1981), Yıldız Adam (1984), Hür Kan (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tarayici
1994 Komedi Editorial Department 6.1 9,088
1993 Macera Editorial Department 4.9 182
1993 Dram Editorial Department 5.6 1,962

Kaçış Yok
1992 Gerilim Editorial Department 5.7 473

Kuşatma Altında
1992 Editorial Department 6.5 67,725
1992 Aksiyon Editorial Department 6.3 6,646
1992 Biyografi Editorial Department 7.2 6,710

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Editorial Department 4.9 35,189
1991 Komedi Editorial Department 7.2 2,048
1991 Aksiyon Editorial Department 4.3 8,016

Bana Söz Ver!
1991 Komedi Editorial Department 5.9 426

Uçarı Gül
1991 Dram Editorial Department 6.7 3,939
1991 Dram Editorial Department 5.3 864
1991 Dram Editorial Department 7.1 7,443

intikam Yemini
1991 Aksiyon Editorial Department 6.1 18,883

İskoçyalı Dönüyor
1991 Aksiyon Editorial Department 4.1 39,632
1990 Aksiyon Editorial Department 5.7 23,961

Rocky 5
1990 Dram Editorial Department 5.2 107,164

Sapık 4
1990 Korku Editorial Department 5.5 4,746
1990 Dram Editorial Department    

Etki Altında
1990 Suç Editorial Department 6.2 6,308

Eyvah Çocuklar Küçüldü
1989 Macera Editorial Department 6.3 122,134

Hür Kan
1989 Aksiyon Editorial Department 6.4 32,938
1989 Aksiyon Editorial Department 6.3 1,768

Temas
1989 Biyografi Editorial Department 5.7 4,218
1989 Komedi Editorial Department 2.3 1,979
1988 Aksiyon Editorial Department 5.6 1,072
1988 Korku Editorial Department 5.5 2,486
1988 Bilim-Kurgu Editorial Department 5.4 1,603
1988 Komedi Editorial Department 7.0 17,682
1987 Komedi Editorial Department 6.8 43,420
1987 Aksiyon Editorial Department 7.0 14,020
1986 Dram Editorial Department 6.7 167
1986 Macera Editorial Department 5.6 11,801

Gönüllüler
1985 Komedi Editorial Department 5.5 7,315

St. Elmo Ateşi
1985 Dram Editorial Department 6.4 31,125
1985 Aksiyon Editorial Department 6.9 10,669

Kaçış
1984 Aksiyon Editorial Department 5.9 9,662

Yıldız Adam
1984 Macera Editorial Department 7.0 37,157
1984 Macera Editorial Department 6.4 20,138
1984 Belgesel Editorial Department 8.5 9,564
1983 Aksiyon Editorial Department 4.5 1,619
1983 Komedi Editorial Department 7.5 116,813

Kötü Ruh
1982 Korku Editorial Department 7.4 121,343
1982 Komedi Editorial Department 4.6 1,599
1982 Komedi Editorial Department 5.1 530
1982 Komedi Editorial Department 7.4 7,586
1982 Komedi Editorial Department 5.2 2,421

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 Aksiyon Editorial Department 8.5 761,587

Cennet Parası
1981 Dram Editorial Department 6.5 4,399

Cadılar Bayramı 2: Kabus Devam Ediyor
1981 Korku Editorial Department 6.6 59,026
Dizi Altyazıları
Westworld (11,862) La casa de papel (2,328) 12 Monkeys (1,962) Into the Badlands (1,651) Legion (1,630) The Expanse (1,452) Fear the Walking Dead (1,126) Colony (1,005) Vikings (966) Cloak & Dagger (843)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018