Giriş Kayıt
Tommy Rall

Tommy Rall (87)


Oyuncu

Thomas Rall, 27 Aralık 1929 Kansas City, Missouri, ABD doğumlu oyuncu. 7 Kardeşe 7 Gelin (1954), Öp Beni Kate (1953), Invitation to the Dance (1956), (1981) Cennet Parası (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Rall
Doğum Tarihi: 27 Aralık 1929
Doğum Yeri: Kansas City, Missouri, ABD
Diğer Bir İsmi: Thomas Rall
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 59 Komedi Oyuncu 2.8 417

Cennet Parası
1981 52 Dram Oyuncu 6.5 4,399
1976 47 Belgesel Oyuncu 7.3 1,621

Komik Kız
1968 39 Biyografi Oyuncu 7.5 14,268
1958 29 Komedi Oyuncu 6.7 572
1956 27 Biyografi Oyuncu 6.7 442
1956 27 Animasyon Oyuncu 6.4 590

Kardeşim Eileen
1955 26 Müzikal Oyuncu 6.9 1,172

7 Kardeşe 7 Gelin
1954 25 Komedi Oyuncu 7.4 17,116

Öp Beni Kate
1953 24 Komedi Oyuncu 7.2 4,525
1947 18 Komedi Oyuncu 8.0 1,957

Güzeller Revüsü
1945 16 Komedi Oyuncu 6.6 2,207
1943 14 Dram Oyuncu 6.0 821
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017