Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Ruggero Raimondi

Ruggero Raimondi (75)


Oyuncu

Ruggero Raimondi, 03 Ekim 1941 Bologna, Emilia-Romagna, İtalya doğumlu oyuncu. Don Giovanni (1979) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Ekim 1941
Doğum Yeri: Bologna, Emilia-Romagna, İtalya
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 65 Dram Oyuncu    
2005 64 Müzik Oyuncu    
2001 60 Müzikal Oyuncu 7.4 339
1997 56 Dram Oyuncu 5.3 31
1992 51 Komedi Oyuncu 7.3 11
1989 48 Müzikal Oyuncu 7.2 134
1988 47 Komedi Oyuncu 8.2 13
1984 43 Dram Oyuncu 7.6 1,193
1983 Müzik Oyuncu 8.4 18

Hayat Bir Romandır
1983 42 Dram Oyuncu 6.6 647

Alabalık
1982 41 Dram Oyuncu 6.3 383
1979 38 Dram Oyuncu 7.7 838
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017