Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Nitin Raikwar

Nitin Raikwar


Müzisyen, Müzisyen, Senarist, Oyuncu

Nitin Raikwar, müzisyen, müzisyen, senarist, oyuncu. 'D' (2005), Darna Zaroori Hai (2006), Road (2002), Satya 2 (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nitin Raikar
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Müzik 5.9 738
2010 Komedi Senarist 5.6 6,039
2010 Suç Senarist 7.1 896
2006 Aksiyon Senarist 4.2 288
2006 Komedi Oyuncu
Müzik
Senarist
Müzik
5.2 280
2006 Komedi Müzik 5.4 1,249
2005 Komedi Müzik 3.6 357
2005 Aksiyon Müzik 3.8 266
2005 Suç Müzik
Senarist
Müzik
6.8 995
2003 Dram Müzik
Müzik
6.5 269
2002 Aksiyon Senarist
Müzik
5.8 403
2002 Gerilim Müzik 5.6 953
2002 Komedi Müzik 7.6 7,173
2000 Aksiyon Müzik 6.1 7,241
1999 Fantastik Oyuncu
Müzik
5.5 686
1998 Suç Müzik 7.4 7,411
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017