Giriş Kayıt
Bashar Rahal

Bashar Rahal (42)


Oyuncu, Yapımcı

Bashar Rahal, 20 Ekim 1974 Dubai, UAE doğumlu oyuncu, yapımcı. Ölümcül Takip (2015), Direct Contact (2009), Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal (2006), Sofia (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ekim 1974
Doğum Yeri: Dubai, UAE
Diğer Bir İsmi: Bashar Rahad
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 7.3 21
2016 42 Aksiyon Oyuncu 7.3 11,386

Ölümcül Takip
2015 41 Aksiyon Oyuncu 5.6 24,424
2015 41 Gerilim Oyuncu 5.9 2,313
2015 41 Aksiyon Oyuncu 4.5 838
2014 40 Belgesel Oyuncu 6.1 613
2014 40 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 69

Cehennem Melekleri 3
2014 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 138,425

Herkül: Efsane Başlıyor
2014 40 Aksiyon Oyuncu 4.2 47,093
2014 40 Aksiyon Oyuncu    
2014 40 Aksiyon Oyuncu 6.1 45,671

Kırmızı Kod
2013 39 Korku Yapımcı 4.4 691

Yabancı
2012 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,727
2012 38 Aksiyon Oyuncu 3.6 2,741

Barbar Conan 3D
2011 37 Aksiyon Oyuncu 5.2 85,083
2010 36 Komedi Oyuncu 8.3 1,212
2010 36 Aksiyon Oyuncu 7.6 1,273

Turnuva
2009 35 Aksiyon Oyuncu 6.1 31,572

Soğuk Ölüm
2009 35 Aksiyon Oyuncu 5.5 32,911
2009 35 Aksiyon Oyuncu 4.3 2,375

Venedik'te Dehşet
2008 34 Korku Oyuncu 2.5 1,517
2008 34 Fantastik Oyuncu    
2008 34 Dram Oyuncu 4.6 325
2008 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 20,084
2008 Dram Oyuncu    

İnfaz: Sınır Devriyesi
2008 34 Aksiyon Oyuncu    
2008 34 Komedi Oyuncu 6.3 13,822

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 32 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,123
2005 31 Aksiyon Oyuncu 4.1 189
2004 30 Komedi Oyuncu 6.8 1,567

Felaket
2003 29 Aksiyon Oyuncu 2.1 204
2002 28 Korku Oyuncu    
1999 25 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,026
1999 25 Aksiyon Oyuncu 4.1 298
1998 24 Dram Oyuncu 7.0 216
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017