Giriş Kayıt
George Rafferty

George Rafferty


Oyuncu

George Rafferty, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Oyuncu 6.9 1,218
1994 Biyografi Oyuncu 6.5 5,975
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 67,759
1990 Komedi Oyuncu 5.6 11,148
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,237

New York Üçlemesi
1989 Komedi Oyuncu 6.4 13,872

Sonsuz Matem
1987 Dram Oyuncu 6.8 6,514
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017