Giriş Kayıt
George Rafferty

George Rafferty


Oyuncu

George Rafferty, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Oyuncu 6.9 1,218
1994 Biyografi Oyuncu 6.5 5,975
1992 Biyografi Oyuncu 7.7 68,644
1990 Komedi Oyuncu 5.6 11,148
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,577

New York Üçlemesi
1989 Komedi Oyuncu 6.4 13,872

Sonsuz Matem
1987 Dram Oyuncu 6.8 6,514
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017