Giriş Kayıt
Dan Rae

Dan Rae


Editör, Editör

Dan Rae, editör, editör. Şeker Adamın Laneti (1992), Ölümsüz Sevgi (1994), Split Second (1992), Sessiz Kabus (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sessiz Kabus
1998 Dram Editör 5.3 7,735
1996 Biyografi Editör 7.1 2,685

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Editör 7.5 19,677
1993 Dram Editorial Department    

Şeker Adamın Laneti
1992 Korku Editör 6.6 53,607
1992 Aksiyon Editör 6.2 8,883
1991 Komedi Editör    
1990 Suç Editör 4.9 571
1989 Komedi Editör 6.2 3,766
1988 Dram Editör 6.8 4,339
1985 Suç Editör    
1983 Dram Editör 6.3 142
1979 Komedi Editör    
1978 Biyografi Editör    
1977 Dram Editör    
1976 Macera Editorial Department    
1971 Biyografi Editör 8.8 1,262
1970 Dram Editör 7.7 150
1966 Dram Editorial Department 7.2 479
1963 Macera Editör 8.5 28,962
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017