Giriş Kayıt
Elza Radzina

Elza Radzina (88)


Oyuncu

Elza Radzina, 10 Şubat 1917 Kharkov, Ukraine, Rusyan Empire [bugünkü Kharkiv, Ukraine] doğumlu oyuncu. Gamlet (1964) yapımıyla biliniyor.18 Ağustos 2005 tarihinde (88 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1917
Ölüm Tarihi: 18 Ağustos 2005
Doğum Yeri: Kharkov, Ukraine, Rusyan Empire [bugünkü Kharkiv, Ukraine]
Diğer Bir İsmi: Elza Radzin-Szolkonis | E. Radzina | Elsa Radzina 
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 66 Suç Oyuncu 6.7 144
1977 60 Suç Oyuncu    
1971 54 Dram Oyuncu 8.3 1,035
1970 53 Oyuncu 7.6 285
1969 52 Macera Oyuncu 8.1 973
1964 47 Dram Oyuncu 8.4 1,873
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,981) Live by Night (6,761) Hidden Figures (5,598) Rogue One (5,022) Split (4,684) Paterson (3,938) Assassin's Creed (3,911) Patriots Day (3,756) Allied (3,434) Passengers (1,562)
Dizi Altyazıları
Legion (9,198) Arrow (5,474) The 100 (3,514) The Flash (3,354) The Expanse (3,094) Colony (2,479) Designated Survivor (2,458) The Last Kingdom (1,937) Vikings (1,919) The Originals (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017