Giriş Kayıt
Dennis Radesky

Dennis Radesky (60)


Oyuncu

Dennis Radesky, 20 Temmuz 1948 New York, ABD doğumlu oyuncu. Kuzuların Sessizliği (1991), Vanilla Sky (2001), Philadelphia (1993), Rachel Evleniyor (2008) gibi yapımlarla biliniyor.25 Şubat 2009 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1948
Ölüm Tarihi: 25 Şubat 2009
Doğum Yeri: New York, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Rachel Evleniyor
2008 60 Dram Taşıma Bölümü 6.7 43,099
2001 53 Fantastik Taşıma Bölümü 6.9 219,955

Kusursuz
1999 51 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 14,751
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 87,599
1998 50 Dram Taşıma Bölümü 5.9 6,381
1998 50 Dram Taşıma Bölümü 6.6 2,357

Siyah Giyen Adamlar
1997 49 Komedi Taşıma Bölümü 7.3 442,769

Bir Dilek Tut
1997 49 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 4,329

Aşkın İki Yüzü
1996 48 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 11,960
1993 45 Dram Oyuncu
Taşıma Bölümü
7.7 192,769

Amerikalılar
1992 44 Dram Taşıma Bölümü 7.8 83,016

Kuzuların Sessizliği
1991 43 Suç Taşıma Bölümü 8.6 1,001,733

Dişi Şeytan
1989 41 Komedi Çeşitli 5.4 13,276

Babanın Metresi
1988 40 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 13,412

Vahşi Bir Şey
1986 38 Komedi Taşıma Bölümü 6.9 13,227
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017