Giriş Kayıt
Tom Rack

Tom Rack


Oyuncu

Tom Rack, oyuncu. Hayatımın Maçı (2005), Xchange (2001), (1991) Liseli Ajan (1991), (1998) Free Money (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Suç Oyuncu    
2006 Suç Oyuncu    

300 Spartalı
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 639,958

Hayatımın Maçı
2005 Dram Oyuncu 7.5 23,489

İhtiras Günleri
2004 Dram Oyuncu 5.1 1,204

İnsan Lekesi
2003 Dram Oyuncu 6.3 26,359
2003 Biyografi Oyuncu    
2002 Gizem Oyuncu    
2002 Macera Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu    
2001 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 2,234
2001 Dram Oyuncu    
2000 Dram Oyuncu    
2000 Biyografi Oyuncu    
1998 Komedi Oyuncu 5.0 2,374
1995 Dram Oyuncu    

Liseli Ajan
1991 Aksiyon Oyuncu 5.7 5,248
1989 Gerilim Oyuncu 4.3 188
1989 Dram Oyuncu 6.4 4,528

Montreal'li İsa
1989 Dram Oyuncu 7.5 5,956
1987 Aksiyon Oyuncu 5.2 447
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017