Giriş Kayıt
Victoria Racimo

Victoria Racimo (66)


Oyuncu, Yapımcı

Victoria Racimo, 26 Aralık 1950 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Ernest Goes to Camp (1987), Dağ Adamı (1980), Prophecy (1979), White Fang 2: Myth of the White Wolf (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1950
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Vicki Racimo
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 62 Biyografi Çeşitli
7.4 205,837
2006 56 Macera Yapımcı 6.5 236
1994 44 Macera Oyuncu 5.4 1,666

Yıldızlar Topluluğu
1993 43 Dram Oyuncu 6.3 107
1993 Dram Oyuncu 6.7 7,826
1991 41 Komedi Çeşitli 5.7 8,752
1987 37 Aile Oyuncu 5.5 9,143
1986 36 Aksiyon Oyuncu 5.3 183

Şahin Tepesi
1981 Dram Oyuncu 6.2 2,392

Dağ Adamı
1980 30 Macera Oyuncu 6.4 1,531
1979 29 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 3,049
1977 Dram Oyuncu    
1973 23 Dram Oyuncu 6.1 2,065
1971 21 Aksiyon Oyuncu 3.3 118
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017