Giriş Kayıt
Cindy Rabideau

Cindy Rabideau


Sesler

Cindy L. Rabideau, sesler. Firefly (2002), Vampir Avcısı Buffy (1997), Tru Calling (2003), Pijama Partisi Katliamı 2 (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Cindy L. Rabideau
Diğer Bir İsmi: Cynthia Rabideau
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Macera Sesler 7.5 13,231
2003 Suç Sesler 7.6 20,679
2002 Macera Sesler 9.1 207,710
2000 Dram Sesler    
2000 Dram Sesler    
1999 Dram Sesler 6.5 2,911
1998 Korku Sesler 5.0 2,211

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Sesler 8.2 110,070
1996 Dram Sesler 5.4 255
1996 Suç Sesler 6.8 132

Günlük
1995 Biyografi Sesler 7.3 87,367

Kanada Salamı
1995 Komedi Sesler 5.9 14,158

Elm Sokağında Kabus 7: Yeni Kabus
1994 Fantastik Sesler 6.4 42,077
1992 Aksiyon Sesler 5.2 630
1990 Suç Sesler 7.7 26,954
1990 Komedi Sesler 6.0 188
1989 Korku Sesler 4.9 834
1988 Komedi Sesler 2.8 417
1988 Korku Sesler 4.5 1,640

Kötü Ruh 2
1987 Komedi Sesler 7.8 124,692

Pijama Partisi Katliamı 2
1987 Komedi Sesler 4.5 2,892

Cinayet Dosyası
1984 Suç Sesler 6.9 14,298
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017