Giriş Kayıt
Teresa Rabal

Teresa Rabal (65)


Oyuncu

Teresa Rabal Balaguer, 05 Kasım 1952 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. "La casa de la guasa" (1993) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Teresa Rabal Balaguer
Doğum Tarihi: 05 Kasım 1952
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Teresita Rabal
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
1972 20 Dram Oyuncu 5.5 124

Frenchie Efsanes
1971 19 Komedi Oyuncu 5.3 738
1969 17 Dram Oyuncu 5.8 73
1961 9 Dram Oyuncu 8.3 16,456
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017