Giriş Kayıt
Teresa Rabal

Teresa Rabal (65)


Oyuncu

Teresa Rabal Balaguer, 05 Kasım 1952 Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu. "La casa de la guasa" (1993) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Teresa Rabal Balaguer
Doğum Tarihi: 05 Kasım 1952
Doğum Yeri: Barcelona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Teresita Rabal
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
1972 20 Dram Oyuncu 5.5 124

Frenchie Efsanes
1971 19 Komedi Oyuncu 5.3 738
1969 17 Dram Oyuncu 5.8 73
1961 9 Dram Oyuncu 8.3 16,456
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,084) Stronger (4,060) Dunkirk (3,037) Loving Vincent (1,891) American Made (1,617) It (1,582) Flatliners (1,570) Kingsman: The Golden Circle (1,443) Mother! (1,330) The Foreigner (748)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,979) Mr. Robot (6,574) Shameless (5,596) Game of Thrones (3,263) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,655) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,331) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,162)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017