Giriş Kayıt
Mick Raaschou

Mick Raaschou


Sesler, Sanat Bölümü

Mick Raaschou, sesler, sanat bölümü. Dicte (2012), Korkma Benden (2008), Küçük Asker (2008), Miras (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mick Raaskou
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Sesler 4.4 33

Kartel
2014 Dram Sesler 6.2 569
2014 Komedi Sesler 5.0 25

Tetikçi
2013 Suç Sesler 5.5 923
2012 Suç Sesler 7.3 1,878
2012 Sesler 7.2 51
2012 Komedi Sesler 4.1 129

Köprü
2011 Suç Sesler 8.6 42,351
2011 Dram Sesler 4.0 67
2011 Dram Sesler 5.8 232

Hayalimdeki Adam
2010 Dram Sesler 5.0 681

Küçük Asker
2008 Dram Sesler 6.6 572
2008 Dram Sesler 5.5 53
2008 Aile Sesler 4.0 110

Korkma Benden
2008 Dram Sesler 6.4 1,334
2007 Komedi Sesler 4.3 158
2007 Komedi Sesler 5.5 348
2006 Suç Sesler    
2006 Komedi Sesler 5.3 484
2006 Suç Sesler 5.8 735
2006 Dram Sesler 6.1 281

Katliam
2005 Dram Sesler 6.8 2,072
2005 Gerilim Sesler 5.4 273
2005 Aile Sesler 5.3 171
2005 Suç Sesler 7.6 4,174
2004 Aksiyon Sesler 5.3 1,371

Miras
2003 Dram Sesler 7.3 4,169
2002 Komedi Sesler 6.6 631
2002 Dram Sesler 5.4 131

Bank
2000 Dram Sesler 7.6 3,239

Kan Revan
1999 Dram Sesler 6.8 5,015

Ruhların Evi
1993 Dram Sanat Bölümü 6.9 18,357
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018