Giriş Kayıt
Billy Quinn

Billy Quinn


Sesler

Billy Quinn, sesler. Dickensian (2015), Criminal Justice (2008), Desperate Romantics (2009), River (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: William Quinn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sesler 5.9 2,116
2015 Suç Sesler 8.1 11,360
2015 Dram Sesler 7.5 2,014
2015 Dram Sesler 7.8 8,154
2014 Dram Sesler 6.6 266
2014 Dram Sesler 5.7 242
2014 Gerilim Sesler 5.3 607
2014 Aksiyon Sesler 6.6 3,042
2014 Dram Sesler 6.9 763
2014 Aksiyon Sesler 6.6 1,804
2013 Dram Sesler 7.5 955
2013 Dram Sesler    
2012 Dram Sesler 6.8 701
2011 Komedi Sesler 6.9 2,127
2011 Dram Sesler    
2011 Komedi Sesler 4.6 2,528

Taht Oyunları
2011 Macera Sesler 9.5 1,320,306

Tiranozor
2011 Dram Sesler 7.6 26,924
2009 Dram Sesler 7.6 1,189
2009 Biyografi Sesler 6.3 154

Lanet Takım
2009 Biyografi Sesler 7.6 34,496

Kalıpları Kırmak
2009 Dram Sesler    
2008 Suç Sesler 7.8 1,237

Ihtiras
2008 Dram Sesler 6.1 142
2006 Korku Sesler    
2006 Korku Sesler 6.6 208
2005 Suç Sesler 6.5 3,905
2003 Dram Sesler 8.0 84
2002 Dram Sesler 7.9 784
2002 Gerilim Sesler 6.2 1,464
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018