Giriş Kayıt
Philip Quinn

Philip Quinn (84)


Yönetmen Asistanı

Philip Quinn, 30 Nisan 1878 İrlanda doğumlu yönetmen asistanı. Calamity Jane (1953), Humoresque (1946), By the Light of the Silvery Moon (1953), Thank Your Lucky Stars (1943) gibi yapımlarla biliniyor.04 Ekim 1962 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Nisan 1878
Ölüm Tarihi: 04 Ekim 1962
Doğum Yeri: İrlanda
Diğer Bir İsmi: Philip Quin | Mr. Quinn | Phil Quinn
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1956 78 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 235
1955 77 Suç Yönetmen Asistanı 7.0 1,097
1955 77 Western Yönetmen Asistanı 6.4 450
1953 75 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 6,595
1953 75 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 1,525

Paris'te Bahar
1952 74 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 832
1950 72 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 202
1950 72 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 1,241
1950 72 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 279
1949 71 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,084
1946 68 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 531
1946 68 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 3,055
1945 67 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 931
1944 66 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 342
1943 65 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 1,194
1941 63 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 92
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,159) Silence (1,860) Gold (1,811) Logan (1,282) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (970) Get Out (951) Split (879) La La Land (854) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,806) The Flash (6,184) Gotham (2,838) Into the Badlands (2,607) Fargo (1,456) Game of Thrones (1,364) Bates Motel (1,337) Vikings (1,264) Billions (1,222) The Blacklist (1,101)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017