Giriş Kayıt
Ian Quinn

Ian Quinn


Dublör, Oyuncu

Ian Quinn, dublör, oyuncu. Kahramanlar (2006), Lanetli Kan (2013), Nashville (2012), Country Strong (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.9 338
2017 Biyografi Dublör 7.7 684
2015 Dram Dublör 8.1 50,503
2014 Komedi Dublör 5.5 11,530

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 539,661

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5.7 105,771

Lanetli Kan
2013 Dram Dublör 6.8 91,591

Tutsak
2013 Suç Dublör 8.1 457,113
2012 Dram Dublör 7.7 20,022

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 12,025
2012 Dram Dublör 6.0 636
2012 Komedi Dublör 5.9 2,602

Ölüm Hattı
2012 Dram Dublör
Oyuncu
4.9 372
2010 Dram Dublör 6.3 15,305
2010 Dram Dublör 5.9 443
2009 Dram Dublör 6.4 719
2009 Dram Dublör    
2008 Aksiyon Dublör 7.4 3,001
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 91,328
2006 Korku Dublör 4.7 739

Barbekü
2006 Komedi Dublör 5.2 4,940

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 86,968
2006 Komedi Dublör 6.4 501

Kahramanlar
2006 Dram Dublör 7.7 210,677
2005 Komedi Dublör 6.4 61,372

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 27,520
2004 Komedi Dublör 6.2 4,611

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 48,549
2003 Komedi Dublör    

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 6,236
1999 Dram Dublör 5.9 208

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 60,668
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 346,404
1998 Dram Dublör    

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör 3.8 64,454

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 67,776
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017