Giriş Kayıt
Ian Quinn

Ian Quinn


Dublör, Oyuncu

Ian Quinn, dublör, oyuncu. Kahramanlar (2006), Lanetli Kan (2013), Nashville (2012), Country Strong (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Dublör    
2015 Dram Dublör 8.1 42,954
2014 Komedi Dublör 5.5 10,942

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.6 517,164

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5.7 101,369

Lanetli Kan
2013 Dram Dublör 6.8 87,763

Tutsak
2013 Suç Dublör 8.1 416,670
2012 Dram Dublör 7.7 18,749

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 11,519
2012 Dram Dublör    
2012 Komedi Dublör 5.9 2,602

Ölüm Hattı
2012 Dram Dublör
Oyuncu
4.9 372
2010 Dram Dublör 6.3 15,084
2010 Dram Dublör 5.9 443
2009 Dram Dublör    
2008 Aksiyon Dublör 7.4 3,001
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 88,010
2006 Korku Dublör 4.7 739

Barbekü
2006 Komedi Dublör 5.2 4,940

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 84,164
2006 Komedi Dublör 6.4 501

Kahramanlar
2006 Dram Dublör 7.7 206,262
2005 Komedi Dublör 6.4 59,864

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 26,737
2004 Komedi Dublör 6.2 4,611

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 46,738
2003 Komedi Dublör    

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 6,236
1999 Dram Dublör 5.9 208

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 58,587
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 332,993
1998 Dram Dublör    

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör 3.7 62,279

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.8 64,441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017