Giriş Kayıt
Ian Quinn

Ian Quinn


Dublör, Oyuncu

Ian Quinn, dublör, oyuncu. Kahramanlar (2006), Lanetli Kan (2013), Nashville (2012), Country Strong (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.8 860
2017 Biyografi Dublör 7.7 684

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Dublör 8.1 54,302
2014 Komedi Dublör 5.5 11,795

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 550,113

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5.7 107,986

Lanetli Kan
2013 Dram Dublör 6.8 93,314

Tutsak
2013 Suç Dublör 8.1 480,690
2012 Dram Dublör 7.7 20,548

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 12,264
2012 Dram Dublör 6.0 636
2012 Komedi Dublör 5.9 2,602

Ölüm Hattı
2012 Dram Dublör
Oyuncu
4.9 372
2010 Dram Dublör 6.3 15,743
2010 Dram Dublör 5.9 443
2009 Dram Dublör 6.4 719
2009 Dram Dublör    
2008 Aksiyon Dublör 7.4 3,001
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 92,762
2006 Korku Dublör 4.7 739

Barbekü
2006 Komedi Dublör 5.2 4,940

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 88,272
2006 Komedi Dublör 6.4 501

Kahramanlar
2006 Dram Dublör 7.6 213,061
2005 Komedi Dublör 6.4 62,172

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 27,752
2004 Komedi Dublör 6.2 4,611

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 49,301
2003 Komedi Dublör    

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 6,236
1999 Dram Dublör 5.9 208

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 61,951
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 353,493
1998 Dram Dublör    

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör 3.8 65,674

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 69,356
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018