Giriş Kayıt
Ian Quinn

Ian Quinn


Dublör, Oyuncu

Ian Quinn, dublör, oyuncu. Kahramanlar (2006), Lanetli Kan (2013), Nashville (2012), Country Strong (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Dublör 7.7 604
2015 Dram Dublör 8.1 46,310
2014 Komedi Dublör 5.4 11,154

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.6 525,778

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5.7 102,978

Lanetli Kan
2013 Dram Dublör 6.8 89,030

Tutsak
2013 Suç Dublör 8.1 431,372
2012 Dram Dublör 7.7 19,292

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 11,742
2012 Dram Dublör    
2012 Komedi Dublör 5.9 2,602

Ölüm Hattı
2012 Dram Dublör
Oyuncu
4.9 372
2010 Dram Dublör 6.3 15,304
2010 Dram Dublör 5.9 443
2009 Dram Dublör    
2008 Aksiyon Dublör 7.4 3,001
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 89,482
2006 Korku Dublör 4.7 739

Barbekü
2006 Komedi Dublör 5.2 4,940

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 85,093
2006 Komedi Dublör 6.4 501

Kahramanlar
2006 Dram Dublör 7.7 207,818
2005 Komedi Dublör 6.4 60,381

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 26,983
2004 Komedi Dublör 6.2 4,611

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 46,738
2003 Komedi Dublör    

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 6,236
1999 Dram Dublör 5.9 208

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 59,280
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 337,999
1998 Dram Dublör    

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör 3.7 63,094

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 65,673
Dizi Altyazıları
The Flash (9,334) Better Call Saul (7,049) Lucifer (4,153) Fargo (4,100) American Gods (3,799) Gotham (3,714) The 100 (3,271) Twin Peaks (3,216) 12 Monkeys (2,817) Supernatural (2,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017