Giriş Kayıt
Ian Quinn

Ian Quinn


Dublör, Oyuncu

Ian Quinn, dublör, oyuncu. Kahramanlar (2006), Lanetli Kan (2013), Nashville (2012), Country Strong (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.8 750
2017 Biyografi Dublör 7.7 684

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Dublör 8.1 53,050
2014 Komedi Dublör 5.5 11,653

Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak
2013 Macera Dublör 7.5 546,216

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Oyuncu 5.7 107,072

Lanetli Kan
2013 Dram Dublör 6.8 92,666

Tutsak
2013 Suç Dublör 8.1 470,055
2012 Dram Dublör 7.7 20,354

Baytown Haydutları
2012 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.4 12,178
2012 Dram Dublör 6.0 636
2012 Komedi Dublör 5.9 2,602

Ölüm Hattı
2012 Dram Dublör
Oyuncu
4.9 372
2010 Dram Dublör 6.3 15,641
2010 Dram Dublör 5.9 443
2009 Dram Dublör 6.4 719
2009 Dram Dublör    
2008 Aksiyon Dublör 7.4 3,001
2008 Belgesel Oyuncu 5.0 107

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 Macera Dublör 6.8 92,196
2006 Korku Dublör 4.7 739

Barbekü
2006 Komedi Dublör 5.2 4,940

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Dublör 5.6 87,775
2006 Komedi Dublör 6.4 501

Kahramanlar
2006 Dram Dublör 7.6 212,178
2005 Komedi Dublör 6.4 61,841

Lanet
2005 Komedi Dublör 5.0 27,711
2004 Komedi Dublör 6.2 4,611

Katil Komşum Geri Döndü
2004 Komedi Oyuncu 5.5 48,586
2003 Komedi Dublör    

Çılgın İkili
2002 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.6 6,236
1999 Dram Dublör 5.9 208

Uzay Yolu IX : İsyan
1998 Aksiyon Dublör 6.4 61,484
1998 Aksiyon Oyuncu 6.6 350,941
1998 Dram Dublör    

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör 3.8 65,277

Dante Yanardağı
1997 Aksiyon Dublör 5.9 68,809
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018