Giriş Kayıt
Brandon Quinn

Brandon Quinn (39)


Oyuncu

Brandon Quinn Swierenga, 07 Ekim 1977 Aurora, Colorado, ABD doğumlu oyuncu. Against the Wall (2011), Kill Speed (2010), Thirst (2010), (2008) The Morgue (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brandon Quinn Swierenga
Doğum Tarihi: 07 Ekim 1977
Doğum Yeri: Aurora, Colorado, ABD
Burcu: Terazi
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 5.0 342
2014 37 Aile Oyuncu 5.7 132
2013 Dram Oyuncu 8.0 18,523
2011 Dram Oyuncu 7.3 1,582
2011 34 Komedi Oyuncu 5.6 6,271
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158
2011 Dram Oyuncu 7.8 91,846
2010 33 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,638
2010 33 Dram Oyuncu 4.5 609
2008 31 Aksiyon Oyuncu    
2008 31 Korku Oyuncu 3.1 833
2006 Dram Oyuncu 7.2 1,506
2004 Komedi Oyuncu 8.5 141,980

The O.C. 2
2003 Komedi Oyuncu 7.5 69,153
2001 Aile Oyuncu 7.6 316

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,076
1998 Dram Oyuncu 7.1 60,844
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017