Giriş Kayıt
Maeve Quinlan

Maeve Quinlan (52)


Oyuncu

Maeve Anne Quinlan, 16 Kasım 1964 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu. South of Nowhere (2005), Asla Vazgeçme (2009), Double Daddy (2015), Tam Sarışın (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maeve Anne Quinlan
Doğum Tarihi: 16 Kasım 1964
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
Web Sitesi: |
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 51 Gerilim Oyuncu 6.6 553
2014 50 Aile Oyuncu 5.4 75
2012 48 Komedi Oyuncu 4.7 1,155
2012 48 Gerilim Oyuncu    
2011 47 Komedi Oyuncu    

Sesimin Etkisi
2011 47 Dram Oyuncu 6.7 17,054

Edepsiz Kız
2010 46 Komedi Oyuncu 6.5 9,235

Asla Vazgeçme
2009 45 Dram Oyuncu 6.1 2,346
2008 Komedi Oyuncu 6.1 37,951
2007 43 Suç Oyuncu 4.4 191
2007 Suç Oyuncu 8.3 30,333
2005 Dram Oyuncu 8.2 4,255
2005 41 Dram Oyuncu 5.5 104

Ben De Varım
2005 41 Komedi Oyuncu 5.9 359
2004 40 Romantik Oyuncu 6.5 1,697
2004 40 Gerilim Oyuncu 4.8 155
2004 40 Komedi Oyuncu 6.4 9,054
2003 39 Gerilim Oyuncu 4.4 379
2002 38 Dram Oyuncu 5.9 26,039
2002 38 Dram Oyuncu 4.1 2,369

Tam Sarışın
2001 37 Komedi Oyuncu 3.8 817

Öldürme İçgüdüsü
2001 37 Aksiyon Oyuncu 4.8 530

Ölümüne Kadar
1999 35 Komedi Oyuncu 5.4 10,178
1999 35 Komedi Oyuncu 5.7 526

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,883
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017