Giriş Kayıt
Patrick Quinet

Patrick Quinet


Yapımcı, Oyuncu

Patrick Quinet, yapımcı, oyuncu. Cesaretin var mı Aşka? (2003), Kod Adı: JCVD (2008), Pornografik Bir İlişki (1999), La belle saison (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.6 174
2017 Biyografi Yapımcı 6.1 162
2016 Aksiyon Yapımcı 5.4 203
2016 Komedi Yapımcı 4.9 150
2016 Komedi Yapımcı 6.4 437
2016 Dram Yapımcı 6.2 156
2016 Aksiyon Yapımcı    
2015 Dram Yapımcı 6.5 200
2015 Komedi Yapımcı 4.5 911
2015 Belgesel Yapımcı 6.7 310
2015 Yapımcı 6.6 1,840
2015 Dram Yapımcı 5.3 89
2014 Gerilim Yapımcı 6.5 564
2014 Dram Yapımcı 4.9 27

Now or Never
2014 Yapımcı 5.7 192
2014 Dram Yapımcı 6.3 172
2014 Romantik Yapımcı 6.5 1,232
2014 Komedi Yapımcı 6.0 4,899
2013 Yapımcı 5.5 72

Karanlık Şerit: Möbius
2013 Dram Yapımcı 6.1 3,940
2013 Dram Yapımcı 6.6 670

38 Şahit
2012 Dram Yapımcı 6.2 1,050
2012 Komedi Yapımcı 5.9 479
2012 Gerilim Yapımcı 5.2 137
2012 Aksiyon Yapımcı 6.8 113
2012 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.1 635

Sütü Bozuklar
2012 Dram Yapımcı 5.6 153

Ten Rengi: Buğday
2012 Animasyon Yapımcı 7.3 441
2012 Dram Yapımcı 7.3 1,102

Budala Almayer
2011 Dram Yapımcı 6.5 386

Yargısız
2011 Dram Yapımcı 7.3 1,377

En Büyük Kabusum
2011 Komedi Yapımcı 6.0 2,056
2011 Dram Yapımcı 6.4 112

Taş Kafa
2011 Suç Yapımcı 7.4 18,136

Aslı Gibidir
2010 Dram Yapımcı 7.2 14,831

Aşka Fırsat Ver
2010 Komedi Yapımcı 5.8 1,451
2010 Dram Yapımcı 5.6 193
2009 Gerilim Yapımcı    
2009 Dram Yapımcı 6.8 138
2009 Dram Yapımcı 6.1 229
2009 Komedi Yapımcı 6.5 289
2009 Dram Yapımcı 5.7 150

Pırlanta 13
2009 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.2 1,102

Kod Adı: JCVD
2008 Komedi Yapımcı 7.2 33,576
2008 Dram Yapımcı 5.8 160
2007 Dram Yapımcı 6.6 64
2007 Komedi Yapımcı 6.5 458
2007 Müzikal Yapımcı 5.9 145
2006 Belgesel Yapımcı 6.7 39

Azur Ve Asmar
2006 Animasyon Yapımcı 7.4 1,947

Ajan 117 Kahire'de
2006 Aksiyon Yapımcı 7.1 13,980

Serbest Bölge
2005 Komedi Yapımcı 5.9 2,555

Ateşkes
2005 Dram Yapımcı 7.8 22,649

Gilles'in Karısı
2004 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 734

Cesaretin var mı Aşka?
2003 Komedi Yapımcı 7.7 57,939
2003 Kısa Metraj Yapımcı 7.5 38
2000 Yapımcı 6.2 35

Pornografik Bir İlişki
1999 Dram Yapımcı 7.2 4,714
1998 Dram Yapımcı 4.8 208

Şehvet Okulu
1998 Dram Yapımcı 6.8 1,266
1997 Yapımcı 7.6 37
1996 Komedi Yapımcı 6.3 260
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017