Giriş Kayıt
Valérie Quennessen

Valérie Quennessen (31)


Oyuncu

Valérie Madeleine Michelle Françoise Drodelot-Quennessen, 03 Aralık 1957 Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu. Barbar Conan (1982) yapımıyla biliniyor.19 Mart 1989 tarihinde (31 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Valérie Madeleine Michelle Françoise Drodelot-Quennessen
Doğum Tarihi: 03 Aralık 1957
Ölüm Tarihi: 19 Mart 1989
Doğum Yeri: Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Valerie Quennessen
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbar Conan
1982 25 Aksiyon Oyuncu 6.9 116,196
1982 25 Komedi Oyuncu 5.6 3,068
1981 24 Dram Oyuncu 7.4 1,891
1979 22 Komedi Oyuncu 5.9 388
1979 22 Oyuncu 6.3 32
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017