Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Alain Quefféléan

Alain Quefféléan


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Alain Quefféléan, yapım yöneticisi, yapımcı. Ateş Çemberi (1970), Gölgeler Ordusu (1969), Ateşle Oyun (1963), Viva Maria (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alain Queffelean | A. Queffeléan | A. Quefféléan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ateş Çemberi
1970 Suç Yapım Yöneticisi 8.1 15,294

Gölgeler Ordusu
1969 Dram Yapım Yöneticisi 8.2 14,974
1968 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 269

Hırsız
1967 Komedi Yapımcı 6.9 982
1967 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 361

İkinci Nefes
1966 Suç Yapım Yöneticisi 8.1 3,406

Savaş Bitti
1966 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 1,558
1965 Macera Yapım Yöneticisi 6.4 2,514

Ateşle Oyun
1963 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 5,479
1962 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 402
1961 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017