Giriş Kayıt
Else Quecke

Else Quecke (96)


Oyuncu

Else Quecke, 05 Eylül 1907 Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya doğumlu oyuncu. Jagdszenen aus Niederbayern (1969) yapımıyla biliniyor.19 Haziran 2004 tarihinde (96 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1907
Ölüm Tarihi: 19 Haziran 2004
Doğum Yeri: Duisburg, North Rhine-Westphalia, Almanya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Macera Oyuncu    
1976 69 Oyuncu    

Münih'te 21 saat
1976 69 Dram Oyuncu    
1970 Suç Oyuncu 7.3 1,701
1969 62 Dram Oyuncu 7.4 375
1966 59 Oyuncu 7.2 31
1966 59 Oyuncu    
1957 50 Suç Oyuncu 7.5 667
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,321) Allied (11,444) Moana (7,106) Lion (5,454) Arrival (3,763) Hacksaw Ridge (3,190) Nocturnal Animals (2,949) Shut In (2,237) Underworld: Blood Wars (2,204) Fences (1,860)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,887) The Expanse (7,436) Taboo (7,418) Legion (6,046) Arrow (5,800) The Big Bang Theory (5,587) Vikings (4,479) The Blacklist (3,166) Sherlock (2,787) Suits (2,629)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017