Giriş Kayıt
Philippe Quaisse

Philippe Quaisse


Kameraman, Oyuncu

Philippe Quaisse, kameraman, oyuncu. Sonraki Sayfa (2006), Le clan (2004), Brève traversée (2001), À toute vitesse (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Kameraman 5.9 517

Sonraki Sayfa
2006 Dram Kameraman 7.1 6,134

Koro
2004 Dram Kameraman 7.9 45,392
2004 Dram Kameraman 6.5 1,404
2001 Komedi Oyuncu
Kameraman
7.0 1,241

Harry, İyiliğinizi İsteyen Bir Dost
2000 Komedi Kameraman 7.2 8,462
1996 Dram Kameraman 6.4 723
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017