Giriş Kayıt
Laurent Pétin

Laurent Pétin


Yapımcı

Laurent Pétin, yapımcı. Taksi (1998), Taksi 2 (2000), Taksi 3 (2003), İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.6 18
2015 Yapımcı 5.9 437
2014 Gerilim Yapımcı 5.5 236
2012 Dram Yapımcı 5.1 115
2012 Dram Yapımcı 6.0 1,056

Başka Bir Kadın
2012 Komedi Yapımcı 6.3 1,776

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi Yapımcı 6.7 27,280
2011 Suç Yapımcı 6.8 713
2011 Komedi Yapımcı 5.7 232
2010 Romantik Yapımcı 5.5 185
2010 Komedi Yapımcı 6.1 1,997

İntikam Peşinde
2009 Aksiyon Yapımcı 6.6 5,294

Tapınma
2008 Dram Yapımcı 6.3 2,791

İkinci Nefes
2007 Suç Yapımcı 5.8 942

Taksi 4
2007 Aksiyon Yapımcı 5.6 20,220

Suç
2006 Suç Yapımcı 5.8 1,644
2005 Komedi Yapımcı 5.8 406
2005 Romantik Yapımcı 6.8 204
2004 Dram Yapımcı 6.2 72

İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri
2003 Komedi Yapımcı 7.5 9,505

Herkes Kendi Yoluna
2003 Komedi Yapımcı 6.9 4,313
2003 Dram Yapımcı 6.3 848

Taksi 3
2003 Aksiyon Yapımcı 5.7 31,771
2002 Dram 6.6 8,917
2002 Dram Yapımcı 6.8 245

Umutsuz Bir Aşk Hikayesi
2002 Dram Yapımcı 6.1 311
2002 Dram Yapımcı 6.0 403
2002 Suç Yapımcı 5.5 352

Asker Koğuşu
2001 Dram Yapımcı 7.5 1,319

Taksi 2
2000 Aksiyon Yapımcı 6.4 40,989
2000 Biyografi Yapımcı 7.1 1,051

Pornografik Bir İlişki
1999 Dram Yapımcı 7.2 4,714
1999 Dram Yapımcı 7.5 9,296

Taksi
1998 Aksiyon Yapımcı 6.9 65,182
1988 Yapımcı 4.5 13
1987 Komedi 5.1 35
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017