Giriş Kayıt
Denise Péron

Denise Péron (71)


Oyuncu

Denise Péron, 12 Şubat 1925 Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais, Fransa doğumlu oyuncu. Aşk ve Ölüm (1975) yapımıyla biliniyor.19 Temmuz 1996 tarihinde (71 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 12 Şubat 1925
Ölüm Tarihi: 19 Temmuz 1996
Doğum Yeri: Boulogne-sur-Mer, Pas-de-Calais, Fransa
Diğer Bir İsmi: Denise Peron | Denise Perron
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 64 Dram Oyuncu 7.1 61
1987 62 Dram Oyuncu 7.6 1,136
1985 60 Dram Oyuncu 6.3 182
1977 52 Suç Oyuncu 7.1 428
1977 52 Oyuncu    
1977 52 Komedi Oyuncu 6.4 50
1977 52 Komedi Oyuncu 6.7 567
1976 51 Komedi Oyuncu 6.7 581

Aşk ve Ölüm
1975 50 Komedi Oyuncu 7.8 28,075
1974 49 Romantik Oyuncu 7.1 162
1973 48 Komedi Oyuncu    
1971 46 Oyuncu 5.9 7

Kahraman Serseri
1971 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 931
1969 44 Dram Oyuncu 6.0 67
1968 43 Dram Oyuncu 5.2 43
1967 42 Komedi Oyuncu 5.7 14

Biz İkimiz (Yaşlı Adam ve Çocuk)
1967 42 Komedi Oyuncu 7.8 1,378

Yolda İki Kişi
1967 42 Dram Oyuncu 7.6 9,699
1965 40 Dram Oyuncu 7.5 858
1962 37 Dram Oyuncu 7.8 2,002
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017