Giriş Kayıt
Aleksandr Pyatkov

Aleksandr Pyatkov (67)


Oyuncu

Aleksandr Aleksandrovich Pyatkov, 31 Temmuz 1950 doğumlu oyuncu. (1975) Dersu Uzala (1975), (1994) Sessiz Tanık (1994), (1984) Zhestokiy romans (1984), (2005) Silent Partner (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aleksandr Aleksandrovich Pyatkov
Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1950
Diğer Bir İsmi: Aleksandr Petkov | Alexander Piatkov | A. Pyatkov
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 57 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,173
2005 55 Aksiyon Oyuncu 4.8 615

Sessiz Tanık
1994 44 Korku Oyuncu 6.8 4,051

Siyah Gözler
1987 37 Komedi Oyuncu 7.6 2,285
1984 34 Dram Oyuncu 8.1 2,313

Cazcılar
1984 34 Komedi Oyuncu 7.2 357
1983 33 Aile Oyuncu 6.9 101
1983 33 Suç Oyuncu 6.7 144
1982 32 Komedi Oyuncu    
1982 32 Romantik Oyuncu    
1980 30 Savaş Oyuncu    
1980 30 Komedi Oyuncu    
1977 Macera Oyuncu    
1975 25 Macera Oyuncu 8.3 17,979
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017