Giriş Kayıt
David Puttnam

David Puttnam (76)


Yapımcı, Oyuncu

David Terence Puttnam, 25 Şubat 1941 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, oyuncu. Geceyarısı Expresi (1978), Misyon (1986), Ölüm Tarlaları (1984), Ateş Arabaları (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: David Terence Puttnam
Doğum Tarihi: 25 Şubat 1941
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: David Putnam | Lord David Puttnam | Lord Puttnam |
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 75 Belgesel 7.4 137
2012 71 Belgesel Oyuncu    
2008 Belgesel Oyuncu    

Ölmeden Önce Görmeniz Gereken 50 Belgesel
2006 65 Belgesel Oyuncu    
2003 Belgesel Oyuncu    
1999 58 Biyografi Yapımcı 6.5 2,480

Özgürlüğün Bedeli
1996 55 Biyografi 7.1 25,659
1995 54 Komedi 6.6 2,159

Günah Çıkarma
1995 54 Dram Yapımcı 7.6 1,371

Düğmelerin Savaşı
1994 53 Macera Yapımcı 7.5 3,244
1994 53 Biyografi Yapımcı 7.2 498

İnsan Olmak
1994 53 Komedi Yapımcı 5.4 3,331
1991 50 Biyografi Yapımcı    
1990 49 Aksiyon Yapımcı 6.9 23,938

Gizli Ajanda
1990 49 Dram 7.0 2,595
1990 49 Belgesel Oyuncu    
1989 48 Dram 7.1 1,377
1986 45 Gerilim Yapımcı 6.6 1,550

Misyon
1986 45 Macera Yapımcı 7.5 47,631

Ölüm Tarlaları
1984 43 Biyografi Yapımcı 7.9 44,606
1984 43 Dram Yapımcı 6.7 1,109
1983 42 Dram Yapımcı 7.0 192

Yerel Kahraman
1983 42 Komedi Yapımcı 7.5 16,708
1982 41 Komedi Yapımcı    

Ateş Arabaları
1981 40 Dram Yapımcı 7.2 44,342
1980 39 Dram Yapımcı 6.1 3,268

Geceyarısı Expresi
1978 37 Biyografi Yapımcı 7.6 59,294

Düellocu
1977 36 Dram Yapımcı 7.5 16,071
1976 35 Komedi Yapımcı 6.9 13,278
1976 35 Belgesel Yapımcı 8.7 151
1975 34 Biyografi Yapımcı 6.5 1,556
1975 34 Belgesel Yapımcı 6.0 254
1974 33 Biyografi Yapımcı 7.2 1,647
1974 33 Belgesel Yapımcı 7.5 175
1973 32 Bilim-Kurgu Yapımcı    
1972 31 Dram Yapımcı 6.6 408

Küçük Sevgili
1971 30 Komedi Yapımcı 7.9 1,914
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017