Giriş Kayıt
Samantha Putter

Samantha Putter


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sanat Bölümü

Samantha Putter, yapım yöneticisi, yapımcı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 8.0 1,636
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.3 23,732

Hasat
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,355
1996 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.8 3,601
1993 Dram Çeşitli 6.5 692
1990 Aksiyon Çeşitli    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017