Giriş Kayıt
Samantha Putter

Samantha Putter


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sanat Bölümü

Samantha Putter, yapım yöneticisi, yapımcı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 8.0 1,636
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.3 22,322

Hasat
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,310
1996 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.8 3,378
1993 Dram Çeşitli 6.5 692
1990 Aksiyon Çeşitli    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,391) Doctor Strange (6,857) Allied (6,451) Moana (4,882) John Wick: Chapter 2 (4,304) Lion (3,566) Arrival (3,221) Forushande (2,987) Split (2,292) Hacksaw Ridge (2,279)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017