Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Samantha Putter

Samantha Putter


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sanat Bölümü

Samantha Putter, yapım yöneticisi, yapımcı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 8.0 1,636
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.3 22,149

Hasat
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,310
1996 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.8 3,263
1993 Dram Çeşitli 6.5 692
1990 Aksiyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017