Giriş Kayıt
Samantha Putter

Samantha Putter


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Sanat Bölümü

Samantha Putter, yapım yöneticisi, yapımcı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 8.0 1,636
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.3 24,993

Hasat
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,355
1996 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.8 3,903
1993 Dram Çeşitli 6.5 692
1990 Aksiyon Çeşitli    
Film Altyazıları
Black Panther (2,976) Cargo (2,492) Red Sparrow (2,386) True Crimes (1,809) Game Night (1,739) Ready Player One (1,501) Deadpool (1,298) Avengers: Infinity War (997) Annihilation (931) Den of Thieves (925)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,644) Supernatural (6,784) La casa de papel (4,722) Gotham (3,511) Arrow (3,429) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,398) The 100 (3,226) 13 Reasons Why (3,065) The Flash (2,552) Lucifer (2,092)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018