Giriş Kayıt
Samantha Putter

Samantha Putter


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Sanat Bölümü

Samantha Putter, yapımcı, yapım yöneticisi, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Yapımcı 8.0 1,636
2010 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.3 23,329

Hasat
2002 Komedi Sanat Bölümü 4.2 1,310
1996 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.8 3,569
1993 Dram Çeşitli 6.5 692
1990 Aksiyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017