Giriş Kayıt
Roger Joseph Pugliese

Roger Joseph Pugliese


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Roger Joseph Pugliese, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı. Özel Bir Kadın (1990), Fanatik (1996), Tehlikeli Eller (1999), Büyük Günahlar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Robert Pugliese | Roger J. Pugliese | Roger Puglie
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 5.0 273
2015 Komedi 6.2 1,097
2013 Dram Yapımcı 5.7 99
2013 Suç Yapımcı    

Büyük Günahlar
2002 Suç Yapım Yöneticisi 6.3 32,901
2001 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.3 4,971

Tehlikeli Eller
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.2 35,410

Fanatik
1996 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 39,011
1995 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 15,663

Acemi Dedektif
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 5.0 5,279
1992 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.0 9,986

Genç Bekar Bayan Aranıyor
1992 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.3 26,041
1992 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 2,480

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 235,374
1988 Macera Yönetmen Asistanı 4.9 7,522
1986 Dram Yönetmen Asistanı 4.4 642

Polis Akademisi 2: İlk Görev
1985 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 42,466
1984 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 1,416

Açlık
1983 Fantastik Yönetmen Asistanı 6.7 19,169
1982 Suç 0 5.9 1,032

Patlama
1981 Gerilim Çeşitli 7.4 32,056
1980 Gerilim Çeşitli 5.9 1,247
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017