Giriş Kayıt
Gianni Puccini

Gianni Puccini (54)


Senarist, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Gianni Puccini, 09 Kasım 1914 Milan, Lombardy, İtalya doğumlu senarist, yönetmen, yönetmen asistanı. Acı Pirinç (1949) yapımıyla biliniyor.03 Aralık 1968 tarihinde (54 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Kasım 1914
Ölüm Tarihi: 03 Aralık 1968
Doğum Yeri: Milan, Lombardy, İtalya
Diğer Bir İsmi: Jeff Mulligan
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1968 54 Dram Yönetmen 7.5 70
1967 53 Western Yönetmen 6.7 92
1965 51 Komedi Yönetmen
Senarist
6.8 13
1959 45 Komedi Senarist
Yönetmen
5.8 24
1958 44 Dram Senarist 7.3 71
1957 43 Dram Senarist 6.7 72
1954 40 Komedi Senarist 6.3 109
1953 39 Dram Senarist 7.1 81
1952 38 Dram Senarist 7.9 257
1951 37 Dram Senarist    
1950 36 Dram Yönetmen Asistanı
Senarist
6.8 116

Acı Pirinç
1949 35 Dram Senarist
Yönetmen Asistanı
7.7 2,422

Tutku
1943 29 Suç Senarist 7.8 4,968
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017