Giriş Kayıt
Armando Pucci

Armando Pucci


Oyuncu

Armando Pucci, oyuncu. Gölge Oyunu (2005) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Oyuncu    

Atlayıcı
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 249,796

Hız Tutkusu
2007 Aksiyon Oyuncu 4.0 7,945
2005 Belgesel Oyuncu    

Gölge Oyunu
2005 Komedi Oyuncu 6.8 3,311

Hayalimdeki Sevgili
1993 Dram Oyuncu 6.2 3,144

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,699
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,192) Legion (9,257) The 100 (6,807) Arrow (6,627) The Flash (5,834) The Big Bang Theory (4,561) Black Sails (4,142) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,743) Suits (3,630) Vikings (3,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017