Giriş Kayıt
Sheryl Ptak

Sheryl Ptak


Makyaj

Sheryl Ptak, makyaj. Baş Belası (1996), In Living Color (1990), November (2004), Masal Tiyatrosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheryl Leigh | Sheryl Leigh Ptak | Sheryl Schulman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Makyaj 6.3 45,423
2007 Komedi Makyaj 5.9 962

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 406,585
2004 Dram Makyaj 5.5 2,802
2003 Suç Makyaj 7.6 20,114

Majestic
2001 Dram Makyaj 6.9 46,452

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Makyaj 6.5 193,359

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 104,176

Truman Şov
1998 Dram Makyaj 8.1 720,015

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Makyaj 6.8 232,787

Baş Belası
1996 Komedi Makyaj 6.1 128,127

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 168,770

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 199,986

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 301,461

Budala Dedektif
1994 Komedi Makyaj 6.9 227,997
1990 Komedi Makyaj 8.1 7,620
1988 Komedi Makyaj 7.0 29,198

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Makyaj    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Makyaj 8.5 1,414
Dizi Altyazıları
The Flash (8,469) Better Call Saul (6,644) Lucifer (3,802) American Gods (3,592) Gotham (3,494) Twin Peaks (3,123) Fargo (2,895) The 100 (2,637) Supernatural (2,421) 12 Monkeys (2,375)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017