Giriş Kayıt
Sheryl Ptak

Sheryl Ptak


Makyaj

Sheryl Ptak, makyaj. Baş Belası (1996), In Living Color (1990), November (2004), Masal Tiyatrosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheryl Leigh | Sheryl Leigh Ptak | Sheryl Schulman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Makyaj 6.3 45,269
2007 Komedi Makyaj 5.9 962

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 404,441
2004 Dram Makyaj 5.5 2,802
2003 Suç Makyaj 7.6 20,018

Majestic
2001 Dram Makyaj 6.9 46,289

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Makyaj 6.5 192,675

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 103,813

Truman Şov
1998 Dram Makyaj 8.1 715,428

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Makyaj 6.8 231,721

Baş Belası
1996 Komedi Makyaj 6.0 127,579

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 168,018

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 199,184

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 300,332

Budala Dedektif
1994 Komedi Makyaj 6.9 227,025
1990 Komedi Makyaj 8.1 7,582
1988 Komedi Makyaj 7.0 28,968

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Makyaj    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Makyaj 8.5 1,414
Film Altyazıları
Gold (7,659) Rings (3,928) Logan (3,239) Get Out (2,745) La La Land (2,185) The Age of Shadows (1,988) Split (1,967) Zashchitniki (1,777) The Great Wall (1,608) Office Christmas Party (1,494)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,231) The Blacklist (4,668) The Expanse (3,446) The Last Kingdom (2,346) Better Call Saul (2,238) Doctor Who (1,893) Game of Thrones (1,829) Vikings (1,798) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,746) Supernatural (1,731)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017