Giriş Kayıt
Sheryl Ptak

Sheryl Ptak


Makyaj

Sheryl Ptak, makyaj. Baş Belası (1996), In Living Color (1990), November (2004), Masal Tiyatrosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheryl Leigh | Sheryl Leigh Ptak | Sheryl Schulman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Makyaj 6.3 45,143
2007 Komedi Makyaj 5.9 962

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 402,392
2004 Dram Makyaj 5.5 2,802
2003 Suç Makyaj 7.6 19,919

Majestic
2001 Dram Makyaj 6.9 46,153

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Makyaj 6.5 192,077

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 103,522

Truman Şov
1998 Dram Makyaj 8.1 711,205

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Makyaj 6.8 230,634

Baş Belası
1996 Komedi Makyaj 6.0 127,028

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 167,325

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 198,462

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 299,281

Budala Dedektif
1994 Komedi Makyaj 6.9 226,056
1990 Komedi Makyaj 8.1 7,547
1988 Komedi Makyaj 7.0 28,846

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Makyaj    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Makyaj 8.5 1,411
Film Altyazıları
Live by Night (12,097) Resident Evil: The Final Chapter (5,841) Why Him? (4,798) Rogue One (3,924) Patriots Day (3,070) Hidden Figures (2,943) Assassin's Creed (2,934) Paterson (2,163) Allied (2,158) Split (2,139)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,013) The 100 (3,681) Legion (3,143) Into the Badlands (2,825) The Originals (2,591) The Last Kingdom (2,254) Arrow (1,994) Vikings (1,816) The Expanse (1,759) Designated Survivor (1,723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017