Giriş Kayıt
Sheryl Ptak

Sheryl Ptak


Makyaj

Sheryl Ptak, makyaj. Baş Belası (1996), In Living Color (1990), November (2004), Masal Tiyatrosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheryl Leigh | Sheryl Leigh Ptak | Sheryl Schulman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Makyaj 6.3 45,810
2007 Komedi Makyaj 5.9 962

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 412,635
2004 Dram Makyaj 5.5 2,802
2003 Suç Makyaj 7.6 20,373

Majestic
2001 Dram Makyaj 6.9 46,851

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Makyaj 6.6 195,349

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 105,083

Truman Şov
1998 Dram Makyaj 8.1 733,397

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Makyaj 6.8 236,070

Baş Belası
1996 Komedi Makyaj 6.1 129,680

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 170,967

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 202,717

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 304,921

Budala Dedektif
1994 Komedi Makyaj 6.9 231,055
1990 Komedi Makyaj 8.1 7,758
1988 Komedi Makyaj 7.0 29,696

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Makyaj    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Makyaj 8.5 1,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017