Giriş Kayıt
Sheryl Ptak

Sheryl Ptak


Makyaj

Sheryl Ptak, makyaj. Baş Belası (1996), In Living Color (1990), November (2004), Masal Tiyatrosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheryl Leigh | Sheryl Leigh Ptak | Sheryl Schulman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Makyaj 6.3 45,570
2007 Komedi Makyaj 5.9 962

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 409,235
2004 Dram Makyaj 5.5 2,802
2003 Suç Makyaj 7.6 20,215

Majestic
2001 Dram Makyaj 6.9 46,530

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Makyaj 6.6 194,155

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 104,540

Truman Şov
1998 Dram Makyaj 8.1 725,119

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Makyaj 6.8 234,074

Baş Belası
1996 Komedi Makyaj 6.1 128,721

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 169,685

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 201,136

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 302,824

Budala Dedektif
1994 Komedi Makyaj 6.9 229,171
1990 Komedi Makyaj 8.1 7,674
1988 Komedi Makyaj 7.0 29,409

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Makyaj    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Makyaj 8.5 1,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017