Giriş Kayıt
Sheryl Ptak

Sheryl Ptak


Makyaj

Sheryl Ptak, makyaj. Baş Belası (1996), In Living Color (1990), November (2004), Masal Tiyatrosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheryl Leigh | Sheryl Leigh Ptak | Sheryl Schulman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel 7.9 8,743

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Makyaj 6.3 47,119
2007 Komedi Makyaj 5.9 962

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 431,428
2004 Dram Makyaj 5.5 2,802
2003 Suç Makyaj 7.6 21,329

Majestic
2001 Dram Makyaj 6.9 48,244

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Makyaj 6.6 202,722

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 112,479

Truman Şov
1998 Dram Makyaj 8.1 787,706

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Makyaj 6.9 247,707

Baş Belası
1996 Komedi Makyaj 6.1 135,584

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 179,653

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 211,620

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 317,267

Budala Dedektif
1994 Komedi Makyaj 6.9 243,320
1990 Komedi Makyaj 8.1 8,265
1988 Komedi Makyaj 7.0 36,136

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Makyaj    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Makyaj 8.5 1,414
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018