Giriş Kayıt
Sheryl Ptak

Sheryl Ptak


Makyaj

Sheryl Ptak, makyaj. Baş Belası (1996), In Living Color (1990), November (2004), Masal Tiyatrosu (1982) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sheryl Leigh | Sheryl Leigh Ptak | Sheryl Schulman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel 8.1 903

Bu Gece Beni Eve Al
2011 Komedi Makyaj 6.3 46,281
2007 Komedi Makyaj 5.9 962

X-Men: Son Direniş
2006 Aksiyon Makyaj 6.7 418,603
2004 Dram Makyaj 5.5 2,802
2003 Suç Makyaj 7.6 20,679

Majestic
2001 Dram Makyaj 6.9 47,356

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Makyaj 6.6 197,941

Aydaki Adam
1999 Biyografi Makyaj 7.4 107,466

Truman Şov
1998 Dram Makyaj 8.1 749,549

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Makyaj 6.8 240,058

Baş Belası
1996 Komedi Makyaj 6.1 131,632

Budala Dedektif 2
1995 Macera Makyaj 6.3 174,053

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 205,651

Salak İle Avanak
1994 Komedi Makyaj 7.3 309,144

Budala Dedektif
1994 Komedi Makyaj 6.9 235,319
1990 Komedi Makyaj 8.1 7,938
1988 Komedi Makyaj 7.0 30,207

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
1982 Müzikal Makyaj    

Masal Tiyatrosu
1982 Macera Makyaj 8.5 1,414
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017