Giriş Kayıt
Jaroslav Psenicka

Jaroslav Psenicka


Dublör, Oyuncu

Jaroslav Psenicka, dublör, oyuncu. Kolya (1996), (2000) U-571 (2000), (2002) Şeref Ve Cesaret (2002), (2006) Omen 666 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J. Psenicka | Jarda Psenicka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 33,874

44. Çocuk
2015 Suç Dublör 6.5 54,576
2013 Aksiyon Dublör 4.4 20,866

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Dublör 7.0 220,374

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 181,029
2012 Kısa Metraj Dublör 7.6 2,541

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Dublör 5.9 30,859
2012 Aksiyon Dublör 6.6 6,498
2009 Aksiyon Dublör 6.1 63,920

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 126,430

Babil M.S.
2008 Aksiyon Dublör 5.6 87,391

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Dublör 6.4 9,996
2008 Komedi Oyuncu 2.5 44

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Oyuncu 6.2 94,397

Omen 666
2006 Korku Dublör 5.5 51,928
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 95,083

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 429,620
2004 Aksiyon Dublör 6.1 218,869

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 152,323

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.9 160,156

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Dublör 6.3 46,993

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Dublör 7.7 324,531
2001 Dram Dublör 7.6 4,082

Umut Çicekleri
2000 Dram Dublör 7.2 5,622
2000 Aksiyon Dublör 6.6 70,264

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 350,782

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Dublör 8.6 1,034,350

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 896,548
1997 Bilim-Kurgu Dublör 4.3 201

Kolya
1996 Komedi Dublör 7.8 12,353
1993 Dram Dublör 7.5 26,575
Dizi Altyazıları
Westworld (4,466) La casa de papel (2,259) The Expanse (1,922) Legion (1,581) Colony (1,391) Cloak & Dagger (1,197) Goliath (1,189) Vikings (911) Lucifer (767) 12 Monkeys (755)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018