Giriş Kayıt
Jaroslav Psenicka

Jaroslav Psenicka


Dublör, Oyuncu

Jaroslav Psenicka, dublör, oyuncu. Kolya (1996), (2000) U-571 (2000), (2002) Şeref Ve Cesaret (2002), (2006) Omen 666 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J. Psenicka | Jarda Psenicka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 28,358

44. Çocuk
2015 Suç Dublör 6.5 50,202
2013 Aksiyon Dublör 4.4 20,532

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Dublör 7.0 206,845

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 175,592
2012 Kısa Metraj Dublör 7.6 2,541

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Dublör 5.9 29,997
2012 Aksiyon Dublör 6.6 6,269
2009 Aksiyon Dublör 6.1 62,091

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 123,323

Babil M.S.
2008 Aksiyon Dublör 5.6 85,533

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Dublör 6.4 9,996

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Oyuncu 6.2 91,557

Omen 666
2006 Korku Dublör 5.5 50,880
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 92,398

Truva
2004 Macera Dublör 7.2 413,377
2004 Aksiyon Dublör 6.0 211,177

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 148,568

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 155,792

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Dublör 6.3 45,869

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Dublör 7.7 313,174
2001 Dram Dublör 7.6 4,082

Umut Çicekleri
2000 Dram Dublör 7.2 5,379
2000 Aksiyon Dublör 6.6 68,637

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 340,233

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Dublör 8.6 976,987

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 861,157
1997 Bilim-Kurgu Dublör 4.3 201

Kolya
1996 Komedi Dublör 7.8 12,353
1993 Dram Dublör 7.5 25,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017