Giriş Kayıt
Jaroslav Psenicka

Jaroslav Psenicka


Dublör, Oyuncu

Jaroslav Psenicka, dublör, oyuncu. Kolya (1996), (2000) U-571 (2000), (2002) Şeref Ve Cesaret (2002), (2006) Omen 666 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J. Psenicka | Jarda Psenicka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 24,166

44. Çocuk
2015 Suç Dublör 6.5 47,744
2013 Aksiyon Dublör 4.4 20,349
2013 Aksiyon Dublör 7.0 199,177

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 172,887
2012 Kısa Metraj Dublör 7.6 2,541

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Dublör 5.9 29,717
2012 Aksiyon Dublör 6.6 6,157

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 121,799

Babil M.S.
2008 Aksiyon Dublör 5.6 84,440

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Dublör 6.4 9,996

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Oyuncu 6.2 90,150

Omen 666
2006 Korku Dublör 5.5 50,308
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 91,251

Truva
2004 Macera Dublör 7.2 405,148
2004 Aksiyon Dublör 6.0 207,043

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 146,398

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 152,703

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Dublör 6.3 45,204

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Dublör 7.7 307,750
2001 Dram Dublör 7.6 4,082

Umut Çicekleri
2000 Dram Dublör 7.2 5,379
2000 Aksiyon Dublör 6.6 67,884

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 331,801

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Dublör 8.6 951,476

Titanik
1997 Dram Dublör 7.7 843,832
1997 Bilim-Kurgu Dublör 4.3 201

Kolya
1996 Komedi Dublör 7.8 12,353
1993 Dram Dublör 7.5 24,698
Dizi Altyazıları
The Flash (10,614) Better Call Saul (6,026) Fargo (5,292) Lucifer (4,319) Arrow (4,240) The 100 (4,060) Gotham (3,633) 12 Monkeys (2,875) American Gods (2,733) Supernatural (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017