Giriş Kayıt
Jaroslav Psenicka

Jaroslav Psenicka


Dublör, Oyuncu

Jaroslav Psenicka, dublör, oyuncu. Kolya (1996), (2000) U-571 (2000), (2002) Şeref Ve Cesaret (2002), (2006) Omen 666 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J. Psenicka | Jarda Psenicka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 32,042

44. Çocuk
2015 Suç Dublör 6.5 52,927
2013 Aksiyon Dublör 4.4 20,866

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Dublör 7.0 214,742

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 178,834
2012 Kısa Metraj Dublör 7.6 2,541

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Dublör 5.9 30,527
2012 Aksiyon Dublör 6.6 6,406
2009 Aksiyon Dublör 6.1 63,106

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 125,086

Babil M.S.
2008 Aksiyon Dublör 5.6 86,636

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Dublör 6.4 9,996
2008 Komedi Oyuncu 2.5 44

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Oyuncu 6.2 93,287

Omen 666
2006 Korku Dublör 5.5 51,499
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 93,659

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 423,256
2004 Aksiyon Dublör 6.1 215,840

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 150,758

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.9 158,458

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Dublör 6.3 45,869

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Dublör 7.7 320,217
2001 Dram Dublör 7.6 4,082

Umut Çicekleri
2000 Dram Dublör 7.2 5,622
2000 Aksiyon Dublör 6.6 69,588

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 346,285

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Dublör 8.6 1,008,050

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 882,225
1997 Bilim-Kurgu Dublör 4.3 201

Kolya
1996 Komedi Dublör 7.8 12,353
1993 Dram Dublör 7.5 26,190
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,725) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,933) Black Mirror (2,671) American Crime Story (1,468) The X Files (1,429) Star Trek: Discovery (1,247) Supernatural (1,235) McMafia (1,120) Altered Carbon (1,104)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018