Giriş Kayıt
Jaroslav Psenicka

Jaroslav Psenicka


Dublör, Oyuncu

Jaroslav Psenicka, dublör, oyuncu. Kolya (1996), (2000) U-571 (2000), (2002) Şeref Ve Cesaret (2002), (2006) Omen 666 (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J. Psenicka | Jarda Psenicka
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.2 29,953

44. Çocuk
2015 Suç Dublör 6.5 51,248
2013 Aksiyon Dublör 4.4 20,866

Kar Küreyici
2013 Aksiyon Dublör 7.0 209,834

Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün
2013 Aksiyon Dublör 5.3 176,811
2012 Kısa Metraj Dublör 7.6 2,541

Kırmızı Kuyruklar
2012 Aksiyon Dublör 5.9 30,247
2012 Aksiyon Dublör 6.6 6,324
2009 Aksiyon Dublör 6.1 62,530

Direniş
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 124,018

Babil M.S.
2008 Aksiyon Dublör 5.6 86,045

Kızıl Baron
2008 Aksiyon Dublör 6.4 9,996

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Oyuncu 6.2 92,293

Omen 666
2006 Korku Dublör 5.5 51,207
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 92,894

Truva
2004 Dram Dublör 7.2 417,135
2004 Aksiyon Dublör 6.0 213,162

Muhteşem Kahramanlar
2003 Aksiyon Dublör 5.8 149,461

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Dublör 5.8 156,968

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Dublör 6.3 45,869

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Dublör 7.7 316,027
2001 Dram Dublör 7.6 4,082

Umut Çicekleri
2000 Dram Dublör 7.2 5,379
2000 Aksiyon Dublör 6.6 68,990

Mumya
1999 Aksiyon Dublör 7.0 342,765

Er Ryan'ı Kurtarmak
1998 Aksiyon Dublör 8.6 988,739

Titanik
1997 Dram Dublör 7.8 869,216
1997 Bilim-Kurgu Dublör 4.3 201

Kolya
1996 Komedi Dublör 7.8 12,353
1993 Dram Dublör 7.5 25,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017