Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Juliet Prowse

Juliet Prowse (60)


Oyuncu

Juliet Anne Prowse, 25 Eylül 1936 Bombay, Bombay Presidency, British Hindistan doğumlu oyuncu. G.I. Blues (1960) yapımıyla biliniyor.14 Eylül 1996 tarihinde (60 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Juliet Anne Prowse
Doğum Tarihi: 25 Eylül 1936
Ölüm Tarihi: 14 Eylül 1996
Doğum Yeri: Bombay, Bombay Presidency, British Hindistan
Burcu: Terazi
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aşk Gemisi
1977 Komedi Oyuncu 6.1 5,870
1971 Komedi Oyuncu    
1970 34 Belgesel Oyuncu 8.0 1,832
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,245

Bar Yıldızı
1960 24 Komedi Oyuncu 6.4 1,613
1960 24 Komedi Oyuncu 6.2 2,377
1955 19 Komedi Oyuncu 5.2 393
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017