Giriş Kayıt
Tom Provost

Tom Provost


Yönetmen, Senarist, Editör, Oyuncu

Tom Provost, yönetmen, senarist, editör, oyuncu.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Yönetmen    
2011 Dram 5.9 472

Öteki Dünyadan
2010 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.4 2,687
2003 Game-Show Editör 3.1 3,604
2000 Suç Senarist 6.5 18,883
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,997
Film Altyazıları
Gold (4,419) Get Out (2,606) Logan (2,177) Personal Shopper (1,614) La La Land (1,429) The Age of Shadows (1,400) Split (1,388) Rings (1,306) Zashchitniki (1,180) Silence (1,135)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,804) The Blacklist (3,533) The Flash (3,506) Into the Badlands (3,178) Fargo (2,792) The Last Kingdom (2,621) Doctor Who (2,222) Gotham (1,857) Game of Thrones (1,829) The Expanse (1,802)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017