Giriş Kayıt
Tom Provost

Tom Provost


Yönetmen, Senarist, Editör, Oyuncu

Tom Provost, yönetmen, senarist, editör, oyuncu.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Yönetmen    
2011 Dram 5.9 472

Öteki Dünyadan
2010 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.4 2,687
2003 Game-Show Editör 3.0 3,600
2000 Suç Senarist 6.5 18,518
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,968
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (10,457) Split (5,609) Rogue One (5,278) Hidden Figures (4,379) Assassin's Creed (3,586) Paterson (3,350) Patriots Day (2,952) Live by Night (2,896) Allied (2,381) Brimstone (1,771)
Dizi Altyazıları
Legion (8,859) Arrow (5,295) The Flash (5,076) The Expanse (2,860) The 100 (2,839) Legends of Tomorrow (2,615) The Blacklist (2,144) Colony (2,086) Vikings (1,988) Designated Survivor (1,882)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017