Giriş Kayıt
Tom Provost

Tom Provost


Yönetmen, Senarist, Editör, Oyuncu

Tom Provost, yönetmen, senarist, editör, oyuncu.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Gerilim Yönetmen    
2011 Dram 5.9 472

Öteki Dünyadan
2010 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
4.4 2,687
2003 Game-Show Editör 3.0 3,568
2000 Suç Senarist 6.5 18,518
1993 Aksiyon Oyuncu 6.7 4,929
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,523) Assassin's Creed (5,532) Passengers (4,149) Doctor Strange (3,871) Allied (2,737) Split (2,479) Arrival (2,250) Forushande (2,039) xXx: Return of Xander Cage (1,957) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,929) Taboo (4,331) Arrow (3,586) Vikings (3,547) Blindspot (3,013) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,985) Suits (2,676) Legion (2,622) Black Sails (2,379) Sherlock (2,065)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017