Giriş Kayıt
Patia Prouty

Patia Prouty


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Patia Prouty, kostümcü, kostüm tasarımcısı, yönetmen, yönetmen asistanı. Killing Zoe (1993), Buradan Çok Uzakta (1999), Sam Amca'nın Erleri (1994), Ed and His Dead Mother (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen Asistanı
Kostüm Tasarımcısı
8.2 20,924
2016 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.2 9,223
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.4 71,573
2013 Dram Yönetmen 8.6 2,186

Dört Psikopat
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 5,089
2010 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.6 73,328
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 3,072
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 4,013
2003 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 21,336
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 3,788

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Kostüm Bölümü 6.1 47,749

Şöhrete Bir Adım
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.9 227,299

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 15,059
1999 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı    
1996 Suç Kostüm Bölümü 7.3 2,923
1995 Dram Kostüm Bölümü 5.0 941

Ucuz Roman
1994 Suç Kostüm Bölümü 8.9 1,541,844

Sam Amca'nın Erleri
1994 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 15,159
1993 Korku Kostüm Bölümü 6.1 1,450
1993 Suç Kostüm Bölümü 6.5 17,975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018