Giriş Kayıt
Patia Prouty

Patia Prouty


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Yönetmen, Yönetmen Asistanı

Patia Prouty, kostümcü, kostüm tasarımcısı, yönetmen, yönetmen asistanı. Killing Zoe (1993), Buradan Çok Uzakta (1999), Sam Amca'nın Erleri (1994), Ed and His Dead Mother (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen Asistanı
Kostüm Tasarımcısı
8.2 4,074
2016 Suç Kostüm Tasarımcısı 8.2 8,457
2013 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.4 67,962
2013 Dram Yönetmen 8.6 2,186

Dört Psikopat
2011 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 5,089
2010 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 8.6 70,479
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 2,969
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.6 4,013
2003 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 20,679
2002 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 3,644

Adım Adım Cinayet
2002 Suç Kostüm Bölümü 6.1 46,494

Şöhrete Bir Adım
2000 Dram Kostüm Bölümü 7.9 221,553

Buradan Çok Uzakta
1999 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 15,059
1999 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı    
1996 Suç Kostüm Bölümü 7.3 2,835
1995 Dram Kostüm Bölümü 5.0 941

Ucuz Roman
1994 Suç Kostüm Bölümü 8.9 1,471,883

Sam Amca'nın Erleri
1994 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 14,781
1993 Korku Kostüm Bölümü 6.1 1,450
1993 Suç Kostüm Bölümü 6.5 17,975
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,923) Dunkirk (4,659) Stronger (4,005) It (2,613) American Made (1,968) Loving Vincent (1,858) Mother! (1,832) Kingsman: The Golden Circle (1,790) Flatliners (1,492) The Foreigner (853)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,650) Mr. Robot (6,996) Shameless (6,844) Game of Thrones (3,955) Peaky Blinders (2,762) Manhunt: Unabomber (2,652) Lucifer (1,997) Designated Survivor (1,863) The Big Bang Theory (1,625) Supernatural (1,596)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017