Giriş Kayıt
Carl Proctor

Carl Proctor


Oyuncu Yönetmeni

Carl Proctor, oyuncu yönetmeni. Kiralık Sevgili (2005), Vampirin Gölgesi (2000), Son of God (2014), Nazi Vampirler (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.1 417
2015 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 5.2 414
2014 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 16,231
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni    
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 7.9 15

Nazi Vampirler
2009 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.4 9,956
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 1,100
2008 Korku Oyuncu Yönetmeni    

Ormanda Dehşet
2007 Korku Oyuncu Yönetmeni    

Antik Romanın Yükselişi ve Çöküşü
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 1,216

Kiralık Sevgili
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni 6.1 40,602
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2003 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.5 353

Vampirin Gölgesi
2000 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.9 34,629

12. Gece
1996 Komedi Oyuncu Yönetmeni 7.3 4,863
- Korku Oyuncu Yönetmeni    
- Dram Oyuncu Yönetmeni    
Dizi Altyazıları
The Flash (9,245) Better Call Saul (7,012) Lucifer (4,135) Fargo (4,044) American Gods (3,780) Gotham (3,704) The 100 (3,217) Twin Peaks (3,211) 12 Monkeys (2,788) Supernatural (2,728)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017