Giriş Kayıt
Danielle Probst

Danielle Probst


Yapım Yöneticisi, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Danielle Probst, yapım yöneticisi, görsel efekt, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Tarihi Çeşitli 4.1 473
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 295,383
2009 Komedi Çeşitli 5.2 2,875
2008 Korku Yapım Yöneticisi 5.1 362

İstila
2007 Bilim-Kurgu Çeşitli 5.9 66,709

Bir Banka Nasıl Soyulur
2007 Komedi Çeşitli 6.2 5,522

Kesişen Hayatlar
2007 Suç Yapım Yöneticisi 6.2 1,122

Bilinmeyen
2006 Suç Çeşitli 6.5 26,077

Gastronomi 2 - Perişanlar Saniye
2006 Komedi 6.4 3,089
2004 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.9 5,095
2004 Suç Çeşitli 8.2 19,661
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.2 221
2001 Komedi Çeşitli 5.6 2,393
Film Altyazıları
Live by Night (9,897) Resident Evil: The Final Chapter (8,767) Hidden Figures (4,642) Rogue One (4,221) Patriots Day (4,209) Assassin's Creed (3,724) Split (3,473) Allied (3,452) Paterson (3,265) Why Him? (1,913)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017