Giriş Kayıt
John Pritchett

John Pritchett (70)


Sesler, Oyuncu

John Pritchett, 29 Mart 1947 Santa Monica, California, ABD doğumlu sesler, oyuncu. The Mighty Quinn (1989), İlk Aşk İlk Dans (1987), Homicide (1991), The Trip to Bountiful (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1947
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: John P. Pritchett | John Patrick Pritchett
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sesler    

Jumanji: Vahşi Orman
2017 70 Aksiyon Sesler    
2017 Komedi Sesler 8.1 2,578

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 9.0 232,210
2016 69 Komedi Sesler 7.0 40,896
2015 Komedi Sesler 8.0 15,370

Gizli Kusur
2014 67 Komedi Sesler 6.7 72,891

Kaset İşi
2014 67 Komedi Sesler 5.1 92,816
2014 Dram Sesler 8.2 54,854

Mr. Banks
2013 66 Biyografi Sesler 7.5 129,034

Buraya Kadar
2013 66 Komedi Sesler 6.6 337,056
2013 66 Dram Sesler 6.4 12,950

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 65 Aksiyon Sesler 7.0 487,888

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 64 Komedi Sesler 6.8 50,303

Hayat Ağacı
2011 64 Dram Sesler 6.8 147,193

Kötü Öğretmen
2011 64 Komedi Sesler 5.7 170,672
2011 64 Komedi Sesler 6.1 54,010

Yeşil Yaban Arısı
2011 64 Aksiyon Sesler 5.8 142,682

Sınırda Yaşayanlar
2010 63 Dram Sesler 6.5 14,620

Matrak Adamlar
2009 62 Komedi Sesler 6.3 104,640

Kanun Benim
2008 61 Suç Sesler 6.8 53,087
2008 61 Biyografi Sesler 6.3 42,663
2007 60 Komedi Sesler 6.8 58,448

Kan Dökülecek
2007 60 Dram Sesler 8.1 416,547

Şamar Oğlanı
2007 60 Komedi Sesler 6.8 90,220

Dehşet Gezegeni
2007 60 Aksiyon Sesler 7.1 178,533

Deh
2007 60 Aksiyon Sesler 7.6 163,049

Dünya Ticaret Merkezi
2006 59 Dram Sesler 6.0 70,987

Ayrılık
2006 59 Komedi Sesler 5.8 108,938

Bir Geyşanın Anıları
2005 58 Dram Sesler 7.4 125,379

Kanıt
2005 58 Dram Sesler 6.8 38,594

Günah Şehri
2005 58 Suç Sesler 8.0 692,126

Bizim Evin Erkeği
2005 58 Aksiyon Sesler 5.4 20,645

Alamo
2004 57 Dram Sesler 6.0 17,623

Aşka Veda
2003 56 Komedi Sesler 6.3 35,211

Muhteşem Üçlü
2003 56 Komedi Sesler 7.6 45,959

Devlet Başkanı
2003 56 Komedi Sesler 5.4 15,198

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 55 Aksiyon Sesler 5.1 49,537

Azap Yolu
2002 55 Suç Sesler 7.7 215,241

Simone
2002 55 Komedi Sesler 6.1 54,222

Güzel Dedektif
2000 53 Aksiyon Sesler 6.2 152,220

Dr. T Ve Kadınları
2000 53 Komedi Sesler 4.6 16,227

Film Gibi Kasaba
2000 53 Komedi Sesler 6.8 18,494

Manolya
1999 52 Dram Sesler
Oyuncu
8.0 255,115
1999 52 Komedi Sesler 6.9 8,295
1999 52 Komedi Sesler 5.4 3,639

Kaybetme Zamanı
1998 51 Gerilim Sesler 5.7 9,502

Newton Kardeşler
1998 51 Aksiyon Sesler 6.0 8,967

İspanyol Mahkum
1997 50 Dram Sesler 7.3 18,835

Abbottlar
1997 50 Dram Sesler 6.4 10,009

Hayal Şarkısı
1996 49 Komedi Sesler 6.9 53,715
1996 49 Dram Sesler 5.7 4,926
1996 49 Suç Oyuncu
Sesler
6.3 3,561

Fransız Öpücüğü
1995 48 Komedi Sesler 6.6 41,043
1995 48 Macera Sesler 5.0 1,209
1994 47 Aksiyon Sesler
Oyuncu
6.7 38,366

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 46 Komedi Sesler 7.7 37,317
1993 46 Komedi Sesler 5.5 7,326

Oyuncu
1992 45 Komedi Sesler 7.6 45,561

Ölüm Kadına Yakışır
1992 45 Komedi Sesler 6.5 86,270
1992 45 Sesler 5.9 1,024
1992 45 Komedi Sesler    
1992 45 Aksiyon Sesler 3.4 2,311
1991 44 Dram Sesler    
1991 44 Gizem Sesler 6.0 1,269
1991 44 Suç Sesler
Oyuncu
7.1 4,728

Tabu
1990 43 Aksiyon Sesler 5.9 15,981
1990 43 Aksiyon Sesler 6.2 3,979
1989 42 Aksiyon Sesler 6.1 3,689
1988 41 Komedi Sesler 7.0 2,546
1988 41 Macera Sesler 3.0 2,980
1988 41 Komedi Sesler 5.8 3,419

İlk Aşk İlk Dans
1987 40 Dram Sesler 6.9 157,381

Oyun Evi
1987 40 Suç Sesler
Oyuncu
7.3 16,736
1987 40 Aksiyon Sesler 6.6 2,440
1986 39 Aksiyon Sesler 5.6 5,196
1986 39 Müzikal Oyuncu 7.0 3,688
1985 38 Dram Sesler 7.6 3,055
1984 37 Korku Sesler 5.8 1,540
1984 37 Aksiyon Sesler 6.3 164
1983 36 Suç Sesler 6.7 1,441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017