Giriş Kayıt
John Pritchett

John Pritchett (70)


Sesler, Oyuncu

John Pritchett, 29 Mart 1947 Santa Monica, California, ABD doğumlu sesler, oyuncu. The Mighty Quinn (1989), İlk Aşk İlk Dans (1987), Homicide (1991), The Trip to Bountiful (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1947
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: John P. Pritchett | John Patrick Pritchett
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sesler    
2017 70 Aksiyon Sesler    

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 9.0 199,003
2016 69 Komedi Sesler 7.0 38,293
2015 Komedi Sesler 8.0 14,631

Gizli Kusur
2014 67 Komedi Sesler 6.7 70,858

Kaset İşi
2014 67 Komedi Sesler 5.1 90,873
2014 Dram Sesler 8.2 50,671

Mr. Banks
2013 66 Biyografi Sesler 7.5 126,942

Buraya Kadar
2013 66 Komedi Sesler 6.6 331,100
2013 66 Dram Sesler 6.3 12,496

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 65 Aksiyon Sesler 7.0 480,690

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 64 Komedi Sesler 6.8 49,210

Hayat Ağacı
2011 64 Dram Sesler 6.8 144,807

Kötü Öğretmen
2011 64 Komedi Sesler 5.7 168,199
2011 64 Komedi Sesler 6.1 52,926

Yeşil Yaban Arısı
2011 64 Aksiyon Sesler 5.8 141,142

Sınırda Yaşayanlar
2010 63 Dram Sesler 6.5 14,620

Matrak Adamlar
2009 62 Komedi Sesler 6.3 103,799

Kanun Benim
2008 61 Suç Sesler 6.8 52,377
2008 61 Biyografi Sesler 6.4 42,314
2007 60 Komedi Sesler 6.7 57,888

Kan Dökülecek
2007 60 Dram Sesler 8.1 406,434

Şamar Oğlanı
2007 60 Komedi Sesler 6.8 89,353

Dehşet Gezegeni
2007 60 Aksiyon Sesler 7.1 175,961

Deh
2007 60 Aksiyon Sesler 7.6 161,344

Dünya Ticaret Merkezi
2006 59 Dram Sesler 6.0 70,055

Ayrılık
2006 59 Komedi Sesler 5.8 107,420

Bir Geyşanın Anıları
2005 58 Dram Sesler 7.4 123,923

Kanıt
2005 58 Dram Sesler 6.8 37,773

Günah Şehri
2005 58 Suç Sesler 8.0 686,923

Bizim Evin Erkeği
2005 58 Aksiyon Sesler 5.4 20,395

Alamo
2004 57 Dram Sesler 6.0 17,550

Aşka Veda
2003 56 Komedi Sesler 6.3 34,399

Muhteşem Üçlü
2003 56 Komedi Sesler 7.6 45,331

Devlet Başkanı
2003 56 Komedi Sesler 5.4 15,198

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 55 Aksiyon Sesler 5.1 48,449

Azap Yolu
2002 55 Suç Sesler 7.7 211,931

Simone
2002 55 Komedi Sesler 6.1 53,301

Güzel Dedektif
2000 53 Aksiyon Sesler 6.2 148,582

Dr. T Ve Kadınları
2000 53 Komedi Sesler 4.6 15,587

Film Gibi Kasaba
2000 53 Komedi Sesler 6.8 18,494

Manolya
1999 52 Dram Sesler
Oyuncu
8.0 251,765
1999 52 Komedi Sesler 6.9 8,160
1999 52 Komedi Sesler 5.4 3,602

Kaybetme Zamanı
1998 51 Gerilim Sesler 5.7 9,502

Newton Kardeşler
1998 51 Aksiyon Sesler 6.0 8,905

İspanyol Mahkum
1997 50 Dram Sesler 7.3 18,835

Abbottlar
1997 50 Dram Sesler 6.4 9,947

Hayal Şarkısı
1996 49 Komedi Sesler 6.9 53,014
1996 49 Dram Sesler 5.7 4,926
1996 49 Suç Oyuncu
Sesler
6.3 3,561

Fransız Öpücüğü
1995 48 Komedi Sesler 6.6 40,606
1994 47 Aksiyon Sesler
Oyuncu
6.6 37,681

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 46 Komedi Sesler 7.7 36,827
1993 46 Komedi Sesler 5.5 7,326

Oyuncu
1992 45 Komedi Sesler 7.6 44,724

Ölüm Kadına Yakışır
1992 45 Komedi Sesler 6.4 84,383
1992 45 Sesler 5.9 1,024
1992 45 Komedi Sesler    
1992 45 Aksiyon Sesler 3.4 2,311
1991 44 Dram Sesler    
1991 44 Gizem Sesler 6.0 1,269
1991 44 Suç Sesler
Oyuncu
7.1 4,728

Tabu
1990 43 Aksiyon Sesler 5.9 15,981
1990 43 Aksiyon Sesler 6.2 3,979
1989 42 Aksiyon Sesler 6.1 3,689
1988 41 Komedi Sesler 7.0 2,546
1988 41 Macera Sesler 3.0 2,980
1988 41 Komedi Sesler 5.8 3,259

İlk Aşk İlk Dans
1987 40 Dram Sesler 6.9 153,743

Oyun Evi
1987 40 Suç Sesler
Oyuncu
7.3 16,736
1987 40 Aksiyon Sesler 6.6 2,440
1986 39 Aksiyon Sesler 5.6 5,196
1986 39 Müzikal Oyuncu 7.0 3,688
1985 38 Dram Sesler 7.6 3,055
1984 37 Korku Sesler 5.8 1,540
1984 37 Aksiyon Sesler 6.3 164
1983 36 Suç Sesler 6.7 1,441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017