Giriş Kayıt
John Pritchett

John Pritchett (70)


Sesler, Oyuncu

John Pritchett, 29 Mart 1947 Santa Monica, California, ABD doğumlu sesler, oyuncu. The Mighty Quinn (1989), İlk Aşk İlk Dans (1987), Homicide (1991), The Trip to Bountiful (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1947
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: John P. Pritchett | John Patrick Pritchett
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sesler    
2017 Fantastik Sesler 8.5 11,001

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 9.0 181,796
2016 69 Komedi Sesler 7.0 36,393
2015 Komedi Sesler 8.0 14,235

Gizli Kusur
2014 67 Komedi Sesler 6.7 69,569

Kaset İşi
2014 67 Komedi Sesler 5.1 89,925
2014 Dram Sesler 8.1 44,682

Mr. Banks
2013 66 Biyografi Sesler 7.5 125,736

Buraya Kadar
2013 66 Komedi Sesler 6.6 327,944
2013 66 Dram Sesler 6.3 12,408

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 65 Aksiyon Sesler 7.0 474,488

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 64 Komedi Sesler 6.8 48,543

Hayat Ağacı
2011 64 Dram Sesler 6.8 143,568

Kötü Öğretmen
2011 64 Komedi Sesler 5.7 166,941
2011 64 Komedi Sesler 6.1 52,255

Yeşil Yaban Arısı
2011 64 Aksiyon Sesler 5.8 140,366

Sınırda Yaşayanlar
2010 63 Dram Sesler 6.5 14,620

Matrak Adamlar
2009 62 Komedi Sesler 6.4 103,316

Kanun Benim
2008 61 Suç Sesler 6.8 52,041
2008 61 Biyografi Sesler 6.4 42,104
2007 60 Komedi Sesler 6.7 57,563

Kan Dökülecek
2007 60 Dram Sesler 8.1 400,892

Şamar Oğlanı
2007 60 Komedi Sesler 6.8 88,890

Dehşet Gezegeni
2007 60 Aksiyon Sesler 7.1 174,619

Deh
2007 60 Aksiyon Sesler 7.6 160,387

Dünya Ticaret Merkezi
2006 59 Dram Sesler 6.0 69,644

Ayrılık
2006 59 Komedi Sesler 5.8 106,427

Bir Geyşanın Anıları
2005 58 Dram Sesler 7.4 123,238

Kanıt
2005 58 Dram Sesler 6.8 37,773

Günah Şehri
2005 58 Suç Sesler 8.0 684,309

Bizim Evin Erkeği
2005 58 Aksiyon Sesler 5.4 20,395

Alamo
2004 57 Dram Sesler 6.0 17,391

Aşka Veda
2003 56 Komedi Sesler 6.3 34,151

Muhteşem Üçlü
2003 56 Komedi Sesler 7.6 44,961

Devlet Başkanı
2003 56 Komedi Sesler 5.4 15,198

Çılgın Çocuklar-2
2002 55 Aksiyon Sesler 5.1 47,807

Azap Yolu
2002 55 Suç Sesler 7.7 210,097

Simone
2002 55 Komedi Sesler 6.1 53,301

Güzel Dedektif
2000 53 Aksiyon Sesler 6.2 146,660

Dr. T Ve Kadınları
2000 53 Komedi Sesler 4.6 15,587

Film Gibi Kasaba
2000 53 Komedi Sesler 6.8 18,494

Manolya
1999 52 Dram Sesler
Oyuncu
8.0 249,834
1999 52 Komedi Sesler 6.9 8,160
1999 52 Komedi Sesler 5.4 3,602

Kaybetme Zamanı
1998 51 Gerilim Sesler 5.7 9,296

Newton Kardeşler
1998 51 Aksiyon Sesler 6.0 8,783

İspanyol Mahkum
1997 50 Dram Sesler 7.3 18,835

Abbottlar
1997 50 Dram Sesler 6.4 9,618

Hayal Şarkısı
1996 49 Komedi Sesler 6.9 52,571
1996 49 Dram Sesler 5.7 4,926
1996 49 Suç Oyuncu
Sesler
6.3 3,561

Fransız Öpücüğü
1995 48 Komedi Sesler 6.5 40,221
1994 47 Aksiyon Sesler
Oyuncu
6.6 37,246

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 46 Komedi Sesler 7.7 36,542
1993 46 Komedi Sesler 5.5 7,326

Oyuncu
1992 45 Komedi Sesler 7.6 44,277

Ölüm Kadına Yakışır
1992 45 Komedi Sesler 6.4 83,474
1992 45 Sesler 5.9 1,024
1992 45 Komedi Sesler    
1992 45 Aksiyon Sesler 3.4 2,311
1991 44 Dram Sesler    
1991 44 Gizem Sesler 6.0 1,269
1991 44 Suç Sesler
Oyuncu
7.1 4,728

Tabu
1990 43 Aksiyon Sesler 5.9 15,981
1990 43 Aksiyon Sesler 6.2 3,979
1989 42 Aksiyon Sesler 6.1 3,489
1988 41 Komedi Sesler 7.0 2,546
1988 41 Macera Sesler 3.0 2,980
1988 41 Komedi Sesler 5.8 3,259

İlk Aşk İlk Dans
1987 40 Dram Sesler 6.9 151,177

Oyun Evi
1987 40 Suç Sesler
Oyuncu
7.3 16,736
1987 40 Aksiyon Sesler 6.6 2,440
1986 39 Aksiyon Sesler 5.6 5,196
1986 39 Müzikal Oyuncu 7.0 3,688
1985 38 Dram Sesler 7.6 3,055
1984 37 Korku Sesler 5.8 1,540
1984 37 Aksiyon Sesler 6.3 164
1983 36 Suç Sesler 6.7 1,441
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017