Giriş Kayıt
John Pritchett

John Pritchett (69)


Sesler, Oyuncu

John Pritchett, 29 Mart 1947 Santa Monica, California, ABD doğumlu sesler, oyuncu. The Mighty Quinn (1989), İlk Aşk İlk Dans (1987), Homicide (1991), The Trip to Bountiful (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1947
Doğum Yeri: Santa Monica, California, ABD
Diğer Bir İsmi: John P. Pritchett | John Patrick Pritchett
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Sesler    
2017 Fantastik Sesler    

Batı Dünyası
2016 Dram Sesler 9.1 147,806
2016 69 Komedi Sesler 7.0 32,017
2015 Komedi Sesler 8.0 13,477

Gizli Kusur
2014 67 Komedi Sesler 6.7 67,387

Kaset İşi
2014 67 Komedi Sesler 5.1 88,261
2014 Dram Sesler 8.0 40,607

Mr. Banks
2013 66 Biyografi Sesler 7.5 123,423

Buraya Kadar
2013 66 Komedi Sesler 6.7 322,700
2013 66 Dram Sesler 6.3 12,202

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 65 Aksiyon Sesler 7.0 466,989

Bernie'nin Suçu Ne?
2011 64 Komedi Sesler 6.8 47,840

Hayat Ağacı
2011 64 Dram Sesler 6.8 141,385

Kötü Öğretmen
2011 64 Komedi Sesler 5.7 165,072
2011 64 Komedi Sesler 6.1 51,473

Yeşil Yaban Arısı
2011 64 Aksiyon Sesler 5.8 139,037

Sınırda Yaşayanlar
2010 63 Dram Sesler 6.5 14,455

Matrak Adamlar
2009 62 Komedi Sesler 6.4 102,508

Kanun Benim
2008 61 Suç Sesler 6.8 51,511
2008 61 Biyografi Sesler 6.4 41,749
2007 60 Komedi Sesler 6.7 56,971

Kan Dökülecek
2007 60 Dram Sesler 8.1 392,758

Şamar Oğlanı
2007 60 Komedi Sesler 6.8 88,127

Dehşet Gezegeni
2007 60 Aksiyon Sesler 7.2 172,546

Deh
2007 60 Aksiyon Sesler 7.6 158,914

Dünya Ticaret Merkezi
2006 59 Dram Sesler 6.0 69,064

Ayrılık
2006 59 Komedi Sesler 5.8 105,119

Bir Geyşanın Anıları
2005 58 Dram Sesler 7.3 121,974

Kanıt
2005 58 Dram Sesler 6.8 37,331

Günah Şehri
2005 58 Suç Sesler 8.0 678,742

Bizim Evin Erkeği
2005 58 Aksiyon Sesler 5.4 20,229

Alamo
2004 57 Dram Sesler 6.0 17,251

Aşka Veda
2003 56 Komedi Sesler 6.3 33,978

Muhteşem Üçlü
2003 56 Komedi Sesler 7.6 44,416

Devlet Başkanı
2003 56 Komedi Sesler 5.4 15,198

Çılgın Çocuklar-2
2002 55 Aksiyon Sesler 5.1 46,779

Azap Yolu
2002 55 Suç Sesler 7.7 207,199

Simone
2002 55 Komedi Sesler 6.1 53,052

Güzel Dedektif
2000 53 Aksiyon Sesler 6.2 143,643

Dr. T Ve Kadınları
2000 53 Komedi Sesler 4.6 15,587

Film Gibi Kasaba
2000 53 Komedi Sesler 6.8 18,494

Manolya
1999 52 Dram Sesler
Oyuncu
8.0 247,230
1999 52 Komedi Sesler 6.9 8,160
1999 52 Komedi Sesler 5.4 3,602

Kaybetme Zamanı
1998 51 Gerilim Sesler 5.7 9,296

Newton Kardeşler
1998 51 Aksiyon Sesler 6.0 8,638

İspanyol Mahkum
1997 50 Dram Sesler 7.3 18,835

Abbottlar
1997 50 Dram Sesler 6.4 9,618

Hayal Şarkısı
1996 49 Komedi Sesler 6.9 51,823
1996 49 Dram Sesler 5.7 4,926
1996 49 Suç Oyuncu
Sesler
6.3 3,561

Fransız Öpücüğü
1995 48 Komedi Sesler 6.5 39,802
1994 47 Aksiyon Sesler
Oyuncu
6.6 36,618

Sosyeteden İnsan Manzaraları
1993 46 Komedi Sesler 7.7 36,157
1993 46 Komedi Sesler 5.5 7,326

Oyuncu
1992 45 Komedi Sesler 7.6 43,550

Ölüm Kadına Yakışır
1992 45 Komedi Sesler 6.4 82,050
1992 45 Sesler 5.9 1,024
1992 45 Komedi Sesler    
1992 45 Aksiyon Sesler 3.4 2,311
1991 44 Dram Sesler    
1991 44 Gizem Sesler 6.0 1,269
1991 44 Suç Sesler
Oyuncu
7.1 4,728

Tabu
1990 43 Aksiyon Sesler 5.9 15,616
1990 43 Aksiyon Sesler 6.2 3,979
1989 42 Aksiyon Sesler 6.1 3,489
1988 41 Komedi Sesler 7.0 2,546
1988 41 Macera Sesler 3.1 2,923
1988 41 Komedi Sesler 5.8 3,259

İlk Aşk İlk Dans
1987 40 Dram Sesler 6.9 148,036

Oyun Evi
1987 40 Suç Sesler
Oyuncu
7.3 16,736
1987 40 Aksiyon Sesler 6.6 2,440
1986 39 Aksiyon Sesler 5.6 5,196
1986 39 Müzikal Oyuncu 7.0 3,688
1985 38 Dram Sesler 7.6 3,055
1984 37 Korku Sesler 5.8 1,540
1984 37 Aksiyon Sesler 6.3 164
1983 36 Suç Sesler 6.7 1,441
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,132) Doctor Strange (6,690) Allied (6,331) Moana (4,802) Lion (3,490) Arrival (3,142) John Wick: Chapter 2 (2,977) Forushande (2,879) Hacksaw Ridge (2,217) Fences (2,027)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,284) Supernatural (4,652) The Expanse (4,311) Vikings (3,967) Suits (3,622) The Big Bang Theory (2,469) Sherlock (2,399) Arrow (2,006) Legion (1,965) Black Sails (1,736)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017