Giriş Kayıt
Brendan Price

Brendan Price (70)


Oyuncu

Brendan T. Price, 24 Haziran 1947 Coventry, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Google and the World Brain (2013), Dagon (2001), İsimsiz (1999), (2011) 11-11-11 (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brendan T. Price
Doğum Tarihi: 24 Haziran 1947
Doğum Yeri: Coventry, Warwickshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 66 Belgesel Oyuncu 6.9 553
2011 64 Korku Oyuncu 4.0 11,129
2011 64 Dram Oyuncu 3.6 124

İblis
2010 63 Korku Oyuncu 5.1 3,130
2010 63 Dram Oyuncu 6.5 201
2009 62 Komedi Oyuncu 4.8 1,349
2008 61 Suç Oyuncu 4.7 443

Vahşi Zarafet
2007 60 Dram Oyuncu 5.9 9,449
2007 60 Aksiyon Oyuncu 4.1 792
2006 59 Komedi Oyuncu    

Rahibe
2005 58 Korku Oyuncu 4.0 2,477
2003 56 Komedi Oyuncu 4.7 104
2001 54 Fantastik Oyuncu 6.3 13,789

İsimsiz
1999 52 Dram Oyuncu 6.0 6,102
1998 51 Western Oyuncu    
1963 Macera Oyuncu 8.5 29,518
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017