Giriş Kayıt
Norbert Preuss

Norbert Preuss


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Norbert Preuss, yapımcı, yapım yöneticisi. Anatomi (2000), ¿Bin ich schön? (1998), Schatten der Zeit (2004), Deney (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Yapımcı 4.1 182
2011 Belgesel Yapımcı 6.8 18

Deney
2010 Dram Yapımcı 6.4 45,212

Kontes
2009 Biyografi Yapımcı 6.3 6,362

The Wedding Party
2005 Aksiyon Yapımcı 6.6 963
2004 Dram Yapımcı 7.6 885
2002 Komedi Yapımcı 6.1 1,956

Deney
2001 Dram Yapımcı 7.8 83,369
2001 Komedi 4.5 2,250

Şeytan Tohumu
2000 Korku Yapımcı 4.0 1,604

Anatomi
2000 Korku Yapımcı 6.1 10,306
1998 Komedi Yapımcı 6.6 1,090
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 4,931

Beton Bahçe
1993 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 3,737
1991 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 3,247

Hiç bitmeyen öykü 2
1990 Macera Yapım Yöneticisi 5.1 19,910
- Dram Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Vikings (14,148) Supernatural (6,101) Mr. Robot (5,595) The Big Bang Theory (4,817) Gotham (3,809) Game of Thrones (3,634) Arrow (2,777) Shameless (2,669) The Flash (2,615) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,559)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017