Giriş Kayıt
Ward Preston

Ward Preston


Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni

Ward Preston, sanat bölümü, yapım tasarımcısı, sanat yönetmeni. Poseidon Macerası (1972), Harika Hırsız (1966), A Big Hand for the Little Lady (1966), Sssssss (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.0 22,435

Güzel Ve Çirkin
1987 Suç Yapım Tasarımcısı 7.1 4,994
1987 Aksiyon Yapım Tasarımcısı    

Alacakaranlık Kuşağı
1985 Bilim-Kurgu Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
7.8 7,032
1984 Dram Yapım Tasarımcısı 6.5 16,051

Uçak
1980 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.8 174,413
1980 Dram Yapım Tasarımcısı    

Yangın!
1977 Dram Sanat Yönetmeni    
1975 Biyografi Sanat Yönetmeni 5.7 2,012

Yangın Kulesi
1974 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 32,571
1973 Korku Sanat Bölümü 5.3 2,626

Taş Yürekli Katil
1973 Aksiyon Sanat Yönetmeni
Yapım Tasarımcısı
6.2 2,001

Poseidon Macerası
1972 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 34,974

İblisin Kurbanları
1972 Dram Sanat Bölümü 7.0 4,240
1971 Komedi Sanat Bölümü 7.0 1,172

Kahramanın Sonu
1970 Western Sanat Yönetmeni 7.1 1,767

Cici Kız
1969 Komedi Sanat Bölümü 7.2 10,958

İyiler ve kötüler
1969 Komedi Sanat Bölümü 6.2 832
1969 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 6.1 2,156

Karanlığa Kadar Bekle
1967 Suç Sanat Bölümü 7.9 22,510
1967 Macera Sanat Bölümü 6.7 5,104

Harika Hırsız
1966 Komedi Sanat Bölümü 7.2 3,602

Çılgın Adam
1966 Komedi Sanat Bölümü 5.9 934
1966 Komedi Sanat Bölümü 7.4 3,080
1954 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.6 1,201
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017